Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cutremure din cauza gazelor de sist? Reactia lui Ponta dupa seismele din Galati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cutremure din cauza gazelor de sist? Reactia lui Ponta dupa seismele din Galati

Seismele din zona Galati, un fenomen natural, sunt monitorizate cu toti specialistii aflati la dispozitie, iar Prefectura si Inspectoratul Situatiilor de Urgenta sunt pregatite pentru orice fel de situatie, a declarat premierul Ponta,. continuă pe Wall-Street Ro

Documentul care dezvaluie cauza celor 87 de cutremure din Galati, prezentat la Sinteza zilei

Documentul care dezvaluie cauza celor 87 de cutremure din judetul Galati a fost prezentat si dezbatut de seimologi, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Raportul, realizat de Institutului National.

Victor Ponta: NU e scandal din cauza Codului Rutier

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu exista niciun scandal in USL pe tema noului Cod Rutier, ci doar dezbateri intense pentru a gasi cele mai bune solutii la modificarea legii. Nu e scandal din cauza.

Ponta: Nu e scandal din cauza Codului rutier, dar nu putem sa dam OUG fara solutii tehnice. Altfel blocam sistemul

Premierul Victor Ponta a clarificat, joi, ca nu exista niciun scandal in USLpe tema Codului rutier, ci doar dezbateri intense pentru a gasi cele mai bune solutii la modificarea legii. Nu e scandal din cauza C.

FC Vaslui va fi depunctata - Va pierde 8 puncte din cauza unor datorii

Comisia de Disciplina a FRF a hotarat, in cadrul zilei de joi, sa o depuncteze pe FC Vaslui cu 8 puncte, din cauza datoriei pe care formatia din Liga 1 o are catre impresarul Codoban Tatar Ionel, informeaza Mediafax. Decizia nu este insa una definitiva.

Oficial francez: Romania nu va fi probabil primita in Schengen, din cauza raportului MCV, care va fi negativ

Ministrul francez al afacerilor europene, Thierry Repentin, sustine ca Romania si Bulgaria nu vor fi probabil primite in Schengen, din cauza raportului MCV, care va fi negativ.

Barack Obama a amanat o deplasare in Malaysia din cauza crizei din SUA

Presedintele american, Barack Obama, a amanat sine die o deplasare in Malaysia din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal, a anuntat, astazi, biroul premierului malaysian Najib Razak.

Circulatia feroviara, blocata intre Timisu de Sus si Predeal, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Circulatia feroviara intre Timisu de Sus si Predeal a fost inchisa, miercuri, din cauza unor copaci cazuti pe ambele fire de circulatie. Cinci trenuri sunt oprite in gari si un altul pe traseu, informeaza.

DN 2D, singurul drum national blocat, din cauza unor copaci cazuti pe sosea

Un singur drum national - DN 2D - mai este blocat, miercuri dimineata, in judetul Covasna, din cauza unor copaci cazuti pe soseain acelasi timp, pe mai multe artere nationale din Harghita se cicula cu .

SUA: Parcul national Yosemite, inchis de aniversarea sa, din cauza blocarii statului federal

Parcul national Yosemite, una dintre principalele atractii turistice din California, a ramas inchis marti, la cea de-a 123-a aniversare, din cauza blocarii statului federal. Din cauza blocarii guvernului.

Mai multe drumuri nationale au fost inchise din cauza zapezii

Mai multe drumuri nationale au fost inchise, marti, din cauza zapezii, informeaza centrul InfoTrafic. Cele cinci drumuri nationale au fost inchise in vederea deszapezirii. Astfel, au fost inchise DN1 Brasov -.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )