Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dacia, a doua crestere din UE dupa Jaguar. Rezultatele pentru primul trimestru 2013.

România Liberă România Liberă,
Dacia, a doua crestere din UE dupa Jaguar. Rezultatele pentru primul trimestru 2013.

Dacia este una dintre putinele marci auto aflate pe val intr-o piata cu probleme, cum este cea din UE. Dacia a inregistrat in primul trimestru al anului o crestere de 18,3%, respectiv de 28,2% pentru luna aprilie, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA). Constructorul de masini de la Pitesti a inceput anul 2013 cu o serie de cresteri care au dus la ameliorarea situatiei in care se afla grupul Renault, din care face parte. In timp ce majoritatea . continuă pe România Liberă

O sina fisurata, posibila cauza a coliziunii celor doua trenuri din Connecticut

Anchetatorii care se ocupa de cazul celor doua trenuri care s-au ciocnit, vineri, in statul american Connecticut, cred ca la originea coliziunii se afla o sina fisuratain urma cercetarilor efectuate.

Politist din MAI, arestat preventiv pentru tentativa de viol

Un politist din Ploiesti care a lucrat la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi incercat sa o violeze pe secretara unui notariat din Capitala, chiar in biroul.

Fondul Proprietatea a vandut 1.11% din actiunile OMV Petrom, pentru 56.8 milioane euro.

Fondul Proprietatea FP) a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom SNP), din pachetul de 1,77% pe care intentiona sa il cedeze, la un pret cu 6% sub piata, incasand astfel 246,6 milioane lei 56,8 milioane euro). Numarul final al actiunilor ordinare oferite este de 632. 000 actiunile plasate), iar pretul pe actiune este de 0,39 lei, se arata intr-un comunicat transmis, vineri, de Fondul Proprietatea Bursei de Valori Bucuretti BVB). Fondul Proprietatea a anuntat miercuri ca vrea sa vanda .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )