Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politist din MAI, arestat preventiv pentru tentativa de viol

B1 B1,
Politist din MAI, arestat preventiv pentru tentativa de viol

Un politist din Ploiesti care a lucrat la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi incercat sa o violeze pe secretara unui notariat din Capitala, chiar in biroul. continuă pe B1

Un politist care lucra la dispeceratul Ministerului Apararii a fost arestat pentru tentativa de viol

Un politist care a lucrat la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne MAI) a fost arestat preventiv de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, dupa ce ar fi incercat sa o violeze pe secretara unui cabinet notarial de pe Calea Victoriei.

Judecatoarea Viorica Dinu, arestata preventiv pentru coruptie, vrea sa demisioneze din ...

Judecatoarea Viorica Dinu, arestata preventiv pentru luare de mita si trafic de influenta, vrea sa demisioneze din magistratura, informeaza Mediafax. Consiliul Superior al Magistraturii urmeaza sa ia act miercuri de cererea acesteia. Judecatoarea Viorica Dinu de la Tribunalul Bucuresti, arestata preventiv pentru de luare de mita si trafic de influenta in solutionarea mai multor dosare, printre care si cel al lui Dinel Nutu, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din .

Spania: Un mare bancher al crizei, Miguel Blesa, a fost arestat preventiv, o premiera dupa naufragiul sectorului bancar

Fostul presedinte al Caja Madrid, cea mai veche casa de economii spaniola, astazi disparuta, Miguel Blesa, a devenit primul dintre marii bancheri ai tarii care a intrat in arest, dupa naufragiul sectorului bancar din Spania, scrie AFP.

Bacau: Patru barbati au fost arestati preventiv pentru evaziune si spalare de bani. Au cauzat un prejudiciu de un milion euro

Patru barbati din Bacau au fost arestati preventiv, vineri, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani prin derularea unor ample operatiuni de comercializare de combustibili. Potrivit unui comunicat.

Radeon HD 8970M, cel mai sprinten GPU pentru mobile de la AMD

Desi are mari sanse sa depaseasca orice GPU de la NVIDIA pentru mobile, cei de la AMD au fost mai rezervati in a-si lauda noua creatie: Radeon HD 8970M. Radeon HD 8970M este cel mai nou si mai performant GPU creat de AMD. Cu speranta ca va sta in top o perioada destul mare, AMD nu s-a sfiit sa-si laude noua placa video pentru mobile cu cat mai multe superlative. Are de doua ori mai multe nuclee decat Radeon 8800M, .

Ministerul Muncii, concluzii dupa controalele din Prahova: Activitatea comisiei pentru persoane cu handicap, defectuoasa. S-au dispus verificari in toata tara

Ministerul Muncii a prezentat vineri concluziile controlului desfasurat la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova, in perioada 15-16 mai 2013, in cazul situatiei create la.

Fondul Proprietatea a vandut 1.11% din actiunile OMV Petrom, pentru 56.8 milioane euro.

Fondul Proprietatea FP) a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom SNP), din pachetul de 1,77% pe care intentiona sa il cedeze, la un pret cu 6% sub piata, incasand astfel 246,6 milioane lei 56,8 milioane euro). Numarul final al actiunilor ordinare oferite este de 632. 000 actiunile plasate), iar pretul pe actiune este de 0,39 lei, se arata intr-un comunicat transmis, vineri, de Fondul Proprietatea Bursei de Valori Bucuretti BVB). Fondul Proprietatea a anuntat miercuri ca vrea sa vanda .

Directoare din Primaria Capitalei, retinuta pentru evaziune cu un prejudiciu de peste 2. ...

Directorul executiv al Directiei Relatii Publice din Primaria Capitalei, Mirela Ercuta, si sotul acesteia au fost retinuti de procurorii anticoruptie, informeaza Mediafax. Ei sunt cercetati pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 2. 2 milioane de euro, prin intermediul unor firme din Braila, potrivit DNA. Mirela Ercuta - administrator al unor societati comerciale din Braila la data faptelor), in prezent director executiv al Directiei Relatii Publice si Informare din cadrul Primariei .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )