Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacau: Patru barbati au fost arestati preventiv pentru evaziune si spalare de bani. Au cauzat un prejudiciu de un milion euro

B1 B1,
Bacau: Patru barbati au fost arestati preventiv pentru evaziune si spalare de bani. Au cauzat un prejudiciu de un milion euro

Patru barbati din Bacau au fost arestati preventiv, vineri, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani prin derularea unor ample operatiuni de comercializare de combustibili. Potrivit unui comunicat. continuă pe B1

Directoare din Primaria Capitalei, arestata preventiv pentru evaziune fiscala. Prejudiciul - 2,2 milioane de euro

Directorul executiv al Directiei Relatii Publice din Primaria Capitalei, Mirela Ercuta, si sotul acesteia au fost arestati preventiv, pentru 29 de zile. Ei sunt acuzati de procurorii anticoruptie de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 2,2 milioane de euro, prin intermediul unor firme din Braila.

Cei 12 membri ai gruparilor interlope Caran, Vancica si Duduianu, arestati preventiv

Toti cei 12 membri ai gruparilor Caran, Vancica si Duduianu, retinuti de procurorii bucuresteni, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Bucuresti. Decizia poate fi atacata cu recurs.

Directoare din cadrul Primariei Capitalei, arestata pentru evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la 2,2 milioane de euro

Directorul executiv al Directiei Relatii Publice din Primaria Capitalei, Mirela Ercuta, si sotul acesteia, cercetati pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 2,2 milioane de euro, au fost arestati.

O directoare din Primaria Capitalei, retinuta de DNA pentru evaziune fiscala de 2,2 milioane de euro

Directorul executiv al Directiei Relatii Publice din Primaria Capitalei, Mirela Ercuta, si sotul acesteia au fost retinuti de procurorii anticoruptie. Cei doi sunt cercetati pentru evaziune fiscala cu un.

Directoare din Primaria Capitalei, retinuta pentru evaziune cu un prejudiciu de peste 2. ...

Directorul executiv al Directiei Relatii Publice din Primaria Capitalei, Mirela Ercuta, si sotul acesteia au fost retinuti de procurorii anticoruptie, informeaza Mediafax. Ei sunt cercetati pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 2. 2 milioane de euro, prin intermediul unor firme din Braila, potrivit DNA. Mirela Ercuta - administrator al unor societati comerciale din Braila la data faptelor), in prezent director executiv al Directiei Relatii Publice si Informare din cadrul Primariei .

Politist din MAI, arestat preventiv pentru tentativa de viol

Un politist din Ploiesti care a lucrat la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi incercat sa o violeze pe secretara unui notariat din Capitala, chiar in biroul.

Director executiv din Primaria Capitalei, retinut de DNA pentru evaziune fiscala de peste 2,26 milioane de euro

Procurorii DNA Galati au au dispus retinerea pentru 24 de ore Mirelei Ercuta, director executiv al Directiei Relatii Publice si Informare din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, administrator al unor societati comerciale din Braila la data faptelor, acuzata pentru evaziune fiscala in forma continuata. Potrivit DNA, directorul din PMB, impreuna cu sotul sau, in perioada 2007-2008, in calitate de administratori la trei firme de comert cu cereale s-au sustras de la a platit statului peste 2,26 milioane de euro impozit pe profit.

Judecatoarea Viorica Dinu, arestata preventiv pentru coruptie, vrea sa demisioneze din ...

Judecatoarea Viorica Dinu, arestata preventiv pentru luare de mita si trafic de influenta, vrea sa demisioneze din magistratura, informeaza Mediafax. Consiliul Superior al Magistraturii urmeaza sa ia act miercuri de cererea acesteia. Judecatoarea Viorica Dinu de la Tribunalul Bucuresti, arestata preventiv pentru de luare de mita si trafic de influenta in solutionarea mai multor dosare, printre care si cel al lui Dinel Nutu, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din .

Cei 12 membri ai gruparilor interlope de camatari Caran, Vancica si Duduianu vor sta 29 de zile dupa gratii

Toti cei 12 membri ai gruparilor Caran, Vancica si Duduianu, retinuti de procurorii bucuresteni pentru camatarie au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Bucuresti. Sentinta poate fi atacata cu recurs.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )