Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un politist care lucra la dispeceratul Ministerului Apararii a fost arestat pentru tentativa de viol

Adevărul Adevărul,
Un politist care lucra la dispeceratul Ministerului Apararii a fost arestat pentru tentativa de viol

Un politist care a lucrat la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne MAI) a fost arestat preventiv de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, dupa ce ar fi incercat sa o violeze pe secretara unui cabinet notarial de pe Calea Victoriei. continuă pe Adevărul

Vulcan: Un muncitor care lucra la canalizarea a fost ranit dupa ce malul s-a surpat peste el

Un muncitor din localitatea Vulcan care lucra la reteaua de canalizare a fost ranit, miercuri, dupa ce unul dintre maluri s-a surpat peste el, potrivit Mediafax. Un barbat a fost surprins de o surpare de mal la.

Omul de afaceri Daniel Vargolici, din Ploiesti, a fost arestat pentru dare de mita

Omul de afaceri Daniel Vargolici, acuzat de dare de mita dupa ce a incercat sa dea bani unui politist care l-a prins sofand fara permis, a fost arestat, Curtea de Apel Ploiesti admitand recursul procurorilor impotriva deciziei instantei de fond, care dispusese masura obligarii de a nu parasi tara.

Omul de afaceri Daniel Vargolici, acuzat de dare de mita, a fost arestat

Omul de afaceri Daniel Vargolici a fost arestat, marti, sub acuzatia de dare de mita, dupa ce a incercat sa dea bani unui politist care l-a prins sofand fara permis, potrivit Mediafax. Magistratii Curtii de.

Un american eliberat in urma cu doi ani a fost arestat pentru aceeasi crima pentru care a fost acuzat in 1984

Dupa mai putin de doi ani de libertate, un american a fost arestat din nou, sub acuzatia de ucidere a unei colege de clasa, in 1979.

Marea Britanie: Atacantul francez Loc Rmy a fost arestat sub acuzatia de viol

Atacantul international francez al Queens Park Rangers Loic Remy a fost arestat de politia londoneza, care il acuza de violarea unei femei de 34 de ani, alaturi de alti doi barbati, scrie presa britanica, preluata de AFP.

Un barbat saudit a fost arestat pentru ca avea o oala sub presiune in valiza

Un barbat din Arabia Saudita a fost arestat la Aeroportul Metropolitan din Detroit, dupa ce agentii federali americani au declarat ca inculpatul a mintit in legatura cu motivele pentru care calatorea cu o oala sub presiune in valiza.

Un saudit a fost arestat la Detroit, dupa ce si-a schimbat declaratia cu privire la oala sub presiune pe care a adus-o in SUA

Un barbat din Arabia Saudita a fost arestat la Detroit statul american Michigan), dupa ce autoritatile au informat ca acesta a facut o declaratie falsa cu privire la oala sub presiune pe care a adus-o cu el pe o cursa aeriana de la Amsterdam, a declarat luni un purtator de cuvant al Procuraturii din Detroit, transmite Reuters.

Un suspect roman a fost arestat in Franta pentru o dubla crima in Elvetia

Un roman in varsta de 36 de ani a fost arestat si plasat in asteptarea extradarii in inchisoarea din Luynes, in sud-estul Frantei, in cadrul unei anchete privind asasinarea unui cuplu de sexagenari in cantonul Geneva, anunta Mediafax.

Unul dintre principalii suspecti de comiterea dublului atentat din Turcia a fost arestat.

Fortele de securitate turcesti l-au arestat pe unul dintre principalii suspecti ai anchetei privind un dublu atentat, soldat cu 51 de morti, sambata, la frontiera cu Siria, si atribuit unei organizatii turcesti apropiate regimului de la Damasc, a declarat vineri un oficial local, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Ieri seara joi), la ora locala 23. 40, ora Romaniei), unul dintre principalii suspecti a fost arestat . Alte doua persoane implicate in atentat sunt in continuare .

SUA: Un barbat cunoscut pentru o aparitie video devenita virala a fost arestat pentru acuzatia de crima

Un american devenit cunoscut pentru aparitia sa intr-un clip devenit viral pe Internet, cunoscut sub numele de Kai autostopistul, a fost arestat pentru acuzatia de crima. Acesta este suspectat ar fi batut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )