Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un american eliberat in urma cu doi ani a fost arestat pentru aceeasi crima pentru care a fost acuzat in 1984

Adevărul Adevărul,
Un american eliberat in urma cu doi ani a fost arestat pentru aceeasi crima pentru care a fost acuzat in 1984

Dupa mai putin de doi ani de libertate, un american a fost arestat din nou, sub acuzatia de ucidere a unei colege de clasa, in 1979. continuă pe Adevărul

Julian Assange: WikiLeaks este mai puternic decat in urma cu doi ani

Site-ul WikiLeaks este mai puternic astazi decat in urma cu doi ani si a reusit sa reziste la embargoul bancar impus de Statele Unite cu ajutorul sprijinului international, a declarat Julian Assange.

Presedintele Rosbank, filiala ruseasca a Societe Generale, a fost arestat pentru coruptie

Politia ruseasca l-a arestat pe presedintele director general si pe unul dintre vicepresedintii Rosbank, filiala ruseasca a Societe Generale, pentru coruptie, a anuntat ministerul de Interne, citat de AFP.

UPDATE Presedintele Rosbank, filiala ruseasca a Societe Generale, a fost arestat pentru coruptie

Politia ruseasca l-a arestat pe presedintele director general si pe unul dintre vicepresedintii Rosbank, filiala ruseasca a Societe Generale, pentru coruptie, a anuntat ministerul de Interne, citat de AFP.

Omul de afaceri Daniel Vargolici, din Ploiesti, a fost arestat pentru dare de mita

Omul de afaceri Daniel Vargolici, acuzat de dare de mita dupa ce a incercat sa dea bani unui politist care l-a prins sofand fara permis, a fost arestat, Curtea de Apel Ploiesti admitand recursul procurorilor impotriva deciziei instantei de fond, care dispusese masura obligarii de a nu parasi tara.

Un barbat saudit a fost arestat pentru ca avea o oala sub presiune in valiza

Un barbat din Arabia Saudita a fost arestat la Aeroportul Metropolitan din Detroit, dupa ce agentii federali americani au declarat ca inculpatul a mintit in legatura cu motivele pentru care calatorea cu o oala sub presiune in valiza.

O fetita de doi ani a fost internata in stare grava, dupa ce a inghitit amoniac

Rudele fetitei au spus ca aceasta a inghitit amoniacul si a pus in gura o crema cu glicerina gasite intr-o trusa medicala, dupa ce a fost lasata nesupravegheata. Ea a fost internata de urgenta la spitalul raional din Criuleni.

Gramatica limbii romane, publicata in engleza la editura Universitatii Oxford: Era asteptata de specialisti de aproape doi ani

La editura Universitatii Oxford a fost publicata, la sfarsitul lunii aprilie, prima Gramatica a limbii romane tradusa in engleza. Manualul era asteptat de specialisti de aproape doi ani si este.

Marea Britanie: Atacantul francez Loc Rmy a fost arestat sub acuzatia de viol

Atacantul international francez al Queens Park Rangers Loic Remy a fost arestat de politia londoneza, care il acuza de violarea unei femei de 34 de ani, alaturi de alti doi barbati, scrie presa britanica, preluata de AFP.

Un saudit a fost arestat la Detroit, dupa ce si-a schimbat declaratia cu privire la oala sub presiune pe care a adus-o in SUA

Un barbat din Arabia Saudita a fost arestat la Detroit statul american Michigan), dupa ce autoritatile au informat ca acesta a facut o declaratie falsa cu privire la oala sub presiune pe care a adus-o cu el pe o cursa aeriana de la Amsterdam, a declarat luni un purtator de cuvant al Procuraturii din Detroit, transmite Reuters.

Un fan a fost arestat la locuinta lui Taylor Swift. Vezi de ce

Un barbat in varsta de 22 de ani a fost arestat in apropierea locuintei lui Taylor Swift, dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )