Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un saudit a fost arestat la Detroit, dupa ce si-a schimbat declaratia cu privire la oala sub presiune pe care a adus-o in SUA

Hotnews Hotnews,
Un saudit a fost arestat la Detroit, dupa ce si-a schimbat declaratia cu privire la oala sub presiune pe care a adus-o in SUA

Un barbat din Arabia Saudita a fost arestat la Detroit statul american Michigan), dupa ce autoritatile au informat ca acesta a facut o declaratie falsa cu privire la oala sub presiune pe care a adus-o cu el pe o cursa aeriana de la Amsterdam, a declarat luni un purtator de cuvant al Procuraturii din Detroit, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Un barbat saudit a fost arestat pentru ca avea o oala sub presiune in valiza

Un barbat din Arabia Saudita a fost arestat la Aeroportul Metropolitan din Detroit, dupa ce agentii federali americani au declarat ca inculpatul a mintit in legatura cu motivele pentru care calatorea cu o oala sub presiune in valiza.

Omul de afaceri Daniel Vargolici, acuzat de dare de mita, a fost arestat

Omul de afaceri Daniel Vargolici a fost arestat, marti, sub acuzatia de dare de mita, dupa ce a incercat sa dea bani unui politist care l-a prins sofand fara permis, potrivit Mediafax. Magistratii Curtii de.

Un artist deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea bine cu Ioan Paul ...

Un artist de strada slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea si va trebui sa plateasca o amenda, conform Mediafax. Problema este ca semana prea mult cu Karol Wojtyla. A fost arestat penru uzurparea numelui, care este un delict, a declarat o purtatoare de cuvant a politiei pentru AFP. Sutana pe care o purta a fost confiscata, a adaugat aceasta. Barbatul in vasta de 50 de ani a fost eliberat si va trebui sa plateasca intre .

Un artist de strada a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea

Un artist de strada slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea si va trebui sa plateasca o amenda, a declarat vineri politia, citata de AFP,.

Un artist de strada care semana prea mult cu fostul papa Ioan Paul al II-lea a fost arestat la Roma

Un artist de strada slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea, scrie AFP. in plus, artistul va trebui sa plateasca si o amenda pentru ca.

Un artist deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea bine cu Ioan Paul al II-lea

Un artist slovac deghizat in papa a fost arestat la Roma pentru ca semana prea tare cu fostul papa Ioan Paul al II-lea si va trebui sa plateasca o amenda, a declarat vineri politia, citata de AFP.

Un agent CIA a fost arestat la Moscova

Serviciile speciale ruse au arestat, la Moscova, un agent american din cadrul CIA in timp ce acesta incerca sa recruteze un agent rus, dupa care l-au predat ambasadei americane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )