Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul de afaceri Daniel Vargolici, din Ploiesti, a fost arestat pentru dare de mita

Adevărul Adevărul,
Omul de afaceri Daniel Vargolici, din Ploiesti, a fost arestat pentru dare de mita

Omul de afaceri Daniel Vargolici, acuzat de dare de mita dupa ce a incercat sa dea bani unui politist care l-a prins sofand fara permis, a fost arestat, Curtea de Apel Ploiesti admitand recursul procurorilor impotriva deciziei instantei de fond, care dispusese masura obligarii de a nu parasi tara. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Daniel Vargolici, acuzat de dare de mita, a fost arestat

Omul de afaceri Daniel Vargolici a fost arestat, marti, sub acuzatia de dare de mita, dupa ce a incercat sa dea bani unui politist care l-a prins sofand fara permis, potrivit Mediafax. Magistratii Curtii de.

Fotbalistul francez Loic Remy a fost arestat, fiind banuit de viol

Atacantul francez al echipei Queens Park Rangers, Loic Remy, a fost arestat, miercuri, impreuna cu alte doua persoane, toti trei fiind banuiti de viol.

Marea Britanie: Atacantul francez Loc Rmy a fost arestat sub acuzatia de viol

Atacantul international francez al Queens Park Rangers Loic Remy a fost arestat de politia londoneza, care il acuza de violarea unei femei de 34 de ani, alaturi de alti doi barbati, scrie presa britanica, preluata de AFP.

Un barbat saudit a fost arestat pentru ca avea o oala sub presiune in valiza

Un barbat din Arabia Saudita a fost arestat la Aeroportul Metropolitan din Detroit, dupa ce agentii federali americani au declarat ca inculpatul a mintit in legatura cu motivele pentru care calatorea cu o oala sub presiune in valiza.

Un saudit a fost arestat la Detroit, dupa ce si-a schimbat declaratia cu privire la oala sub presiune pe care a adus-o in SUA

Un barbat din Arabia Saudita a fost arestat la Detroit statul american Michigan), dupa ce autoritatile au informat ca acesta a facut o declaratie falsa cu privire la oala sub presiune pe care a adus-o cu el pe o cursa aeriana de la Amsterdam, a declarat luni un purtator de cuvant al Procuraturii din Detroit, transmite Reuters.

Presedintele Rosbank, filiala ruseasca a Societe Generale, a fost arestat pentru coruptie

Politia ruseasca l-a arestat pe presedintele director general si pe unul dintre vicepresedintii Rosbank, filiala ruseasca a Societe Generale, pentru coruptie, a anuntat ministerul de Interne, citat de AFP.

UPDATE Presedintele Rosbank, filiala ruseasca a Societe Generale, a fost arestat pentru coruptie

Politia ruseasca l-a arestat pe presedintele director general si pe unul dintre vicepresedintii Rosbank, filiala ruseasca a Societe Generale, pentru coruptie, a anuntat ministerul de Interne, citat de AFP.

Un agent CIA a fost arestat la Moscova

Serviciile speciale ruse au arestat, la Moscova, un agent american din cadrul CIA in timp ce acesta incerca sa recruteze un agent rus, dupa care l-au predat ambasadei americane.

BAT extinde fabrica din Ploiesti

British American Tobacco BAT) inaugureaza, astazi, la Ploiesti, extinderea halei de prelucrare secundara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )