Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Diaconescu: Avem dreptul de a contesta in instanta aceasta decizie/ Ponta minte

Hotnews Hotnews,
Dan Diaconescu: Avem dreptul de a contesta in instanta aceasta decizie/ Ponta minte

Dan Diaconescu a declarat luni seara, dupa ce a fost decazut din calitatea si drepturile de adjudecatar al Oltchim, ca va contesta in instanta aceasta decizie. Vom face cateva denunturi si cateva plangeri penale impotriva lui Ponta si lui Vulpescu, a spus Diaconescu. continuă pe Hotnews

Dan Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Cred ca negocierea pentru Oltchim de abia astazi incepe

Dan Diaconescu mai are doar ziua de azi la dispozitie sa semneze contractul pentru privatizarea Oltchim. Afaceristul a declarat ca Guvernul este de vina ca nu se semneaza contractul. Diaconescu sustine ca.

Dan Diaconescu: Avem banii pentru Oltchim. Astept o formula legala de la Ponta pentru a plati

Dan Diaconescu a declarat luni dimineata ca detine banii pentru a cumpara Oltchimul, pe care o sa-i plateasca Guvernului dupa ce va primi o formula legala in acest sens. Noi avem banii. Noi luam banii.

Dan Diaconescu: Voi actiona in instanta decizia Guvernului privind esecul privatizarii Oltchim

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat luni seara ca premierul Victor Ponta si intreg guvernul USLa calcat in picioare oferta pe care acesta a lansat-o pentru.

Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Noi am putea semna azi si plati in februarie 2013.

Dan Diaconescu, aflat luni la sediul Ministerului Economiei ca sa semneze contractul de privatizare al Oltchim, a declarat ca a vorbit cu ministrul economiei despre contractul de privatizare. Am fost in biroul ministrului Chitoiu, noi am cerut aceasta intalnire, am vorbit aproximativ 90 de minute cu domnia sa, a declarat Diaconescu. Diaconescu a subliniat ca ministrul economiei i-a prezentat scuze pentru ca s-a sugerat ca nu are bani sa plateasca actiunile combinatului. Totodata, .

Dan Diaconescu: In caietul de sarcini termenul de plata pentru privatizarea Oltchim este 14 februarie 2013. / Pe laptopul lui Remus Vulpescu rula muzica la negocieri - Dragoste la prima vedere si Tudor Gheorghe. / Domnul Vulpescu mi-a zis Diaconescu, arat

Dan Diaconescu a prezentat, duminica seara, la B1 Tv, un document guvernamental, sustinand ca termenul prevazut in aceasta hartie pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013: La Oltchim a fost prima licitatie castigata de cineva care nu a dat spaga. Aceasta licitatie a fost facuta cu dedicatie, trebuia sa castige o firma care platea pentru Oltchim cat platesc eu maine pentru salarii. In caietul de sarcini termenul de plata este 14 februarie 2013. Eu am spus ca voi plati banii cand voi semna contractul. Eu platesc, ca daca nu platesc, automat contractul semnat devine nul, a afirmat omul de afaceri.

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, .

Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Dan Diaconescu a vorbit in aceasta seara despre esecul negocierlor pentru preluare Oltchim sustinand ca reprezentantii guvernului nu vor sa negocieze cu el si invoca un motiv care nu exista in caietul de sarcini si anume faptul ca nu arata banii. Oferim 48 de ore guvernului Pontasa gaseasca o solutie prin care noi sa platim luni la prima ora salariile oamenilor din combinat. I-am prezentat banii acum 3 zile. Am fost azi la una din bancile comerciale ale Romaniei si am cerut sa-mi elibereze o suma similara cu cea oferita de polonez n. r. 3 mil de euro) pentru intreg combinatul. Luni vom plati salariile. , a declarat Diaconescu.

Ce se intampla cu Oltchim. Ministrul Economiei si seful ANAF discuta cu premierul despre privatizare. Ultimele declaratii ale lui Dan Diaconescu

Telenovela in direct Oltchim continua si in aceasta saptamana. Azi e termenul final pana la care Dan Diaconescu trebuie sa semneze contractul de privatizare al combinatului si sa plateasca cele 45 de.

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase .

Dan Diaconescu: Mi s-a cerut sa OBTUREZ accesul lui Ponta in viitorul Parlament. ...

Dan Diaconescu a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa de mare, potrivit b1. ro. M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament, a marturisit Dan Diaconescu la B1 TV. Drept urmare voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el, a anuntat Diaconescu. Dezavantajul USL-ului este ca reprezentantul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )