Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dan Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Cred ca negocierea pentru Oltchim de abia astazi incepe

Antena3 Antena3,
Dan Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Cred ca negocierea pentru Oltchim de abia astazi incepe

Dan Diaconescu mai are doar ziua de azi la dispozitie sa semneze contractul pentru privatizarea Oltchim. Afaceristul a declarat ca Guvernul este de vina ca nu se semneaza contractul. Diaconescu sustine ca. continuă pe Antena3

Dan Diaconescu: Avem banii pentru Oltchim. Astept o formula legala de la Ponta pentru a plati

Dan Diaconescu a declarat luni dimineata ca detine banii pentru a cumpara Oltchimul, pe care o sa-i plateasca Guvernului dupa ce va primi o formula legala in acest sens. Noi avem banii. Noi luam banii.

Dan Diaconescu: Avem dreptul de a contesta in instanta aceasta decizie/ Ponta minte

Dan Diaconescu a declarat luni seara, dupa ce a fost decazut din calitatea si drepturile de adjudecatar al Oltchim, ca va contesta in instanta aceasta decizie. Vom face cateva denunturi si cateva plangeri penale impotriva lui Ponta si lui Vulpescu, a spus Diaconescu.

Dan Diaconescu: Sper sa semnez vineri contractul pentru Oltchim

Dan Diaconescu sustine ca spera sa semneze vineri contractul pentru preluarea pachetului majoritare de actiuni Oltchim. Acesta urmeaza sa se prezinte la noi negocieri la Ministerul Economiei, in jurul orei.

Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe.

Dan Diaconescu se afla la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe sfoar.

Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Noi am putea semna azi si plati in februarie 2013.

Dan Diaconescu, aflat luni la sediul Ministerului Economiei ca sa semneze contractul de privatizare al Oltchim, a declarat ca a vorbit cu ministrul economiei despre contractul de privatizare. Am fost in biroul ministrului Chitoiu, noi am cerut aceasta intalnire, am vorbit aproximativ 90 de minute cu domnia sa, a declarat Diaconescu. Diaconescu a subliniat ca ministrul economiei i-a prezentat scuze pentru ca s-a sugerat ca nu are bani sa plateasca actiunile combinatului. Totodata, .

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase .

Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei pentru noi negocieri

UPDATE 16:30: Urmeaza cele mai grele trei zile. E cea mai importanta tranzactie din ultimii 10 ani, de la Petrom, Sidex, BCR incoace, si sper ca statul roman va avea acelasi comportament fata de noi cum la.

Dan Diaconescu schimba strategia: Trage de timp si sustine ca termenul limita de semnare a contractului cu Oltchim este 14 februarie 2013

Duminica seara Dan Diaconescu a anuntat o schimbare de strategie in negocierea cu Guvernul pentru privatizarea Oltchim. Fondatorul OTV sustine ca, potrivit caietului de sarcini al lictiatiei ar avea timp pana la 14 februarie 2013 sa incheie contractul, desi el insusi a trecut in oferta sa de la licitatie termnul de 10 zile insemnand data de 1 octombrie 2012. Schimbarea anuntata de Dan Diaconescu vine pe fondul presiunilor crescute din partea Guvernului si a premierului Ponta de a semna contractul si de a plati cei 45 de milioane de euro promisi pentru Oltchim dar si pe fondul presiunilor salariatiilor, care au protestat in fiecare zi a saptamanii trecute.

Remus Vulpescu: Dan Diaconescu nu a aratat ca exista la dispozitia lui banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim

Dan Diaconescu nu a prezentat, pe parcursul negocierilor cu statul, dovezi care sa sustina afirmatia ca dispune de banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, a declarat sambata, la RTV, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Ce mi s-a aratat nu poate sustine afirmatia ca exista bani undeva la dispozitia lui Dan Diaconescu. Diaconescu are solutia juridica in contractul de privatizare, dar are nevoie de o solutie economica, a afirmat Remus Vulpescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )