Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dan Diaconescu: Sper sa semnez vineri contractul pentru Oltchim

B1 B1,
Dan Diaconescu: Sper sa semnez vineri contractul pentru Oltchim

Dan Diaconescu sustine ca spera sa semneze vineri contractul pentru preluarea pachetului majoritare de actiuni Oltchim. Acesta urmeaza sa se prezinte la noi negocieri la Ministerul Economiei, in jurul orei. continuă pe B1

Liviu Pop: Dan Diaconescu mi-a spus ca cineva din Guvern se va intoarce impotriva sa daca nu semneaza contractul pentru Oltchim

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a oferit miercuri lamuriri cu privire la discutia pe care a avut-o cu Dan Diaconescu, in avionul care venea de la Viena. Acesta a declarat ca au avut o discutie scurta, la.

Diaconescu n-a vrut sa semneze contractul pentru Oltchim: Sunt acte diferite fata de ce am fost anuntat

Dan Diaconescu nu a semnat astazi contractul pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea OLT), motivand ca din acte lipsesc mai multe anexe si clauze, iar o parte din documente sunt diferite fata de forma contractului anuntata in.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu.

Chitoiu: Daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia Oltchim, banii vor merge sub forma de ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat astazi ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare.

Daniel Chitoiu se razgandeste si ii da dreptate lui Remus Vulpescu: Daca Dan Diaconescu plateste pretul actiunilor, banii merg la Oltchim, ca ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat miercuri ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare. La sfarsitul saptamanii trecute, tot Daniel Chitoiu afirmase contrariul, contrazicandu-l astfel pe subalternul sau, Remus Vulpescu, seful OSPI.

Ponta: Informatia ca Diaconescu ar dispune de banii pentru Oltchim este falsa, nu a dat ...

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru Oltchim, sustine premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la RTV cum comenteaza documentul prezentat joi conform caruia o firma olandeza garanteaza ca Dan Diaconescu dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, premierul a afirmat ca aceasta informatie este una .

Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de cele 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata ieri dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru combinatul Oltchim, a declarat aseara, la un post de televiziune, primul ministru, Victor Ponta, informeaza sursele de presa.

Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim. Nu a dat nicio dovada pana acum

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii.

Ambasada SUA despre VIZITA lui Dan Diaconescu: Au loc constant intalniri pentru ...

Ambasada SUA la Bucuresti precizeaza, cu privire la intalnirea de miercuri cu patronul OTV, Dan Diaconescu, desfasurata la sediul misiunii, ca diplomatii americani au astfel de intalniri constant, potrivit Mediafax. Reprezentantii Ambasadei au constant intalniri pentru a intelege evenimentele politice si economice, afirma Ambasada. Dan Diaconescu a stat miercuri aproximativ 45 de minute in sediul Ambasadei SUA, la iesire el refuzand sa stea de vorba cu jurnalistii. Patronul OTV a urcat in .

Negocierile privind privatizarea Oltchim vor fi reluate pe 1 octombrie

Dan Diaconescu nu va semna contractul de vanzare-cumparare a combinatului Oltchim in aceasta seara n. red. 28 sept. ), discutiile urmand sa fie reluate luni dimineata. Dan Diaconescu a ajuns vineri seara la Ministerul Economiei, pentru o noua runda de negocieri in privatizarea Oltchim, afirmand ca banii au fost intotdeauna la dispozita guvernului, dar mai trebuie ca si dl Ponta sa vrea acesti bani. Potrivit unor surse guvernamentale, Dan Diaconescu nu a putut dovedi pana in acest moment faptul ca detine cele 45 de milioane de euro pentru plata actiunilor Oltchim.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2704 seconds )