Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Noi am putea semna azi si plati in februarie 2013.

România Liberă România Liberă,
Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Noi am putea semna azi si plati in februarie 2013.

Dan Diaconescu, aflat luni la sediul Ministerului Economiei ca sa semneze contractul de privatizare al Oltchim, a declarat ca a vorbit cu ministrul economiei despre contractul de privatizare. Am fost in biroul ministrului Chitoiu, noi am cerut aceasta intalnire, am vorbit aproximativ 90 de minute cu domnia sa, a declarat Diaconescu. Diaconescu a subliniat ca ministrul economiei i-a prezentat scuze pentru ca s-a sugerat ca nu are bani sa plateasca actiunile combinatului. Totodata, . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Cred ca negocierea pentru Oltchim de abia astazi incepe

Dan Diaconescu mai are doar ziua de azi la dispozitie sa semneze contractul pentru privatizarea Oltchim. Afaceristul a declarat ca Guvernul este de vina ca nu se semneaza contractul. Diaconescu sustine ca.

Dan Diaconescu: Avem banii pentru Oltchim. Astept o formula legala de la Ponta pentru a plati

Dan Diaconescu a declarat luni dimineata ca detine banii pentru a cumpara Oltchimul, pe care o sa-i plateasca Guvernului dupa ce va primi o formula legala in acest sens. Noi avem banii. Noi luam banii.

Dan Diaconescu: Avem dreptul de a contesta in instanta aceasta decizie/ Ponta minte

Dan Diaconescu a declarat luni seara, dupa ce a fost decazut din calitatea si drepturile de adjudecatar al Oltchim, ca va contesta in instanta aceasta decizie. Vom face cateva denunturi si cateva plangeri penale impotriva lui Ponta si lui Vulpescu, a spus Diaconescu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )