Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dan Diaconescu: Eu cred ca in finala au intrat cinci-sase persoane

Antena3 Antena3,
Dan Diaconescu: Eu cred ca in finala au intrat cinci-sase persoane

Dan Diaconescu, candidat la alegerile prezidentiale, a comentat in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3 primele rezultate ale exit-poll-urilor. Eu cred ca in finala au intrat cinci-sase persoane. Adica, al. continuă pe Antena3

Dan Diaconescu: Dan Diaconescu va face alianta cu poporul

Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la alegerile prezidentiale, a facut duminica seara o serie de declaratii, dupa inchiderea urnelor. Credidat cu aproximativ patru procente in exit-poll-uri, Dan Diaconescu a tinut.

Dan Diaconescu: Vreau sa-l invit pe Ponta la OTV

Dan Diaconescu a declarat, duminica seara la postul Antena 3 ca el inca mai crede ca dupa numararea voturilor va ajunge pe locul al treilea.

Dan Diaconescu nu a putut vota la Liceul Jean Monnet: O sa merg prin alte sectii, sa-mi incerc norocul

Candidatul PP-DD la Presedintie, Dan Diaconescu, nu a reusit sa voteze, duminica, la una dintre sectiile de la Liceul Jean Monnet, deoarece adresa sa din buletin este in alt cartier. Dan.

Dan Diaconescu a mers la o sectie de votare gresita

Candidatul PP-DD alegerile prezidentiale, Dan Diaconescu, nu a putut sa voteze duminica la una dintre sectiile de la Liceul Jean Monnet, pentru ca adresa sa din buletin este in alt cartier, informeaza.

Dan Diaconescu a mers la o sectie de votare gresita (VIDEO)

Candidatul PP-DD alegerile prezidentiale, Dan Diaconescu, nu a putut sa voteze duminica la una dintre sectiile de la Liceul Jean Monnet, pentru ca adresa sa din buletin este in alt cartier, informeaza.

Dan Diaconescu: Nu am putut vota la Jean Monnet, desi, fiind candidat, pot vota oriunde

Dan Diaconescu, presedintele fondator al PPDD a declarat ca nu a putut vota la sectia amenajata la liceul Jean Monet, membrii biroului sectiei de votare interpretand gresit legea.

Dan Diaconescu nu a putut vota la liceul Jean Monnet

Dan Diaconescu nu a reusit sa voteze duminica la una dintre sectiile de la Liceul Jean Monnet, deoarece avea adresa din buletin in alt cartier.

Dosarul in care Dan Diaconescu este judecat pentru santaj, amanat pentru 28 noiembrie

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, poate cere voturile alegatorilor linistit. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat, pentru 28 noiembrie, judecarea apelului din dosarul in care este acuzat de santaj.

Cu doua zile inainte de alegeri, procesul de santaj al lui Dan Diaconescu se reia

Cu doua zile inainte de alegeri, Dan Diaconescu este asteptat la Curtea de Apel in dosarul de santaj. Candidatul la prezidentiale a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 1 la 3 ani de inchisoare cu executare,.

Curtea de Apel judeca azi dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi dosarul in care Dan Diaconescu, candidat la presedintie, este acuzat de santaj, transmit surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )