Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dan Diaconescu: Vreau sa-l blochez pe Ponta, sa nu intre in parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Diaconescu: Vreau sa-l blochez pe Ponta, sa nu intre in parlament

Dan Diaconescu a declarat ca nu va candida impotriva lui Becali si a adaugat ca, daca se va hotari sa candideze, o va face in colegiu cu Victor Ponta, pe care patronul OTV vrea sa-l opreasca sa intre in parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

Ponta despre cazul Oltchim: in absolut orice tara Dan Diaconescu ar fi trebuit sa doarma ...

Premierul Victor Ponta l-a criticat din nou dur, la Slatina, pe Dan Diaconescu, mentionand ca in absolut orice tara acesta ar fi trebuit sa doarma la Politie, Ponta adaugand ca, in ultima luna, a devenit, de nevoie, un specialist in Oltchim, comparand combinatul cu un pacient bolnav, potrivit Mediafax. In absolut orice tara daca dumneavoastra, jurnalist, eu, deputat, sau oricine altcineva va duceti la o banca cu documente false sau va duceti la o licitatie publica si depuneti o oferta .

Victor Ponta: Cu Becali il batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta este de parere ca George Becali, care urmeaza sa candideze la alegeri din partea USL, il va batea pe contracandidatul sau, Dan Diaconescu. De asemenea, seful PSD a spus ca este o idee.

Ponta: E bine ca Becali candideaza din partea USL in colegiu cu Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat multumit de candidatura lui Gigi Becali din partea USL, fiind increzazor in sansele acestuia in fata principalului contracandidat, Dan Diaconescu.

Fenechiu: Cat timp Dan Diaconescu candideaza, Becali este un candidat redutabil pentru liberali.

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, luni dimineata, ca europarlamentarul George Becali este o componenta necesara pentru liberali cat timp Dan Diaconescu candideaza la parlamentare, precizand ca finantatorul Stelei beneficiaza de sustinerea unei anumite paturi a romanilor, informeaza Mediafax. Atat timp cat candideaza Dan Diaconescu pentru Parlamentul Romaniei, cred ca Gigi Becali este un competitor redutabil si cred ca reprezinta o anumita patura a romanilor, a spus .

Ce spune Dan Diaconescu despre candidatura impotriva lui George Becali?

Dan Diaconescu s-a aratat foarte bucuros la aflarea vestii ca Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare pe listele USL, adaugand ca, in curand, patronul Stelei va ajunge presedintele Partidului National.

Becali: Voi face CARNE DE MICI din Dan Diaconescu, indeplinesc tot ce-mi ORDONA PNL.

Gigi Becali a salutat votul de sustinere acordat de PNL pentru un protocol cu PNG si o candidatura a sa, a mentionat ca inscrierea sa in PNL e o chestiune de zile si i-a transmis lui Dan Diaconescu, posibilul sau contracandidat, ca-l va face carne de mici, potrivit Realitatea. net. Probabil ca o sa mai avem inca o intalnire, iar ca sa devin membru PNL nu este nici un fel de urgenta. Si probabil va fi in zilele urmatoare, maine, pana vineri cand se va intruni Consiliul National ca sa .

Dan Diaconescu: Din partea PPDD, Becali ar avea mai multe sanse la alegeri. Cine stie, poate, peste un an, va deveni candidatul USL la presedintie impotriva mea

Presedintele PPDD, DanDiaconescu, a declarat, luni, ca nu va candida in Bucuresti impotriva lui George Becali, care se afla cel mai probabil pe listele USL-ului. Diaconescu a explicat ca el va candida acolo.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )