Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: E bine ca Becali candideaza din partea USL in colegiu cu Dan Diaconescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: E bine ca Becali candideaza din partea USL in colegiu cu Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat multumit de candidatura lui Gigi Becali din partea USL, fiind increzazor in sansele acestuia in fata principalului contracandidat, Dan Diaconescu. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, CANDIDEAZA din partea USL intr-un colegiu din ...

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, va candida intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor in judetul Suceava, din partea USL, a anuntat, luni, presedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor, relateaza Mediafax. Nechifor a spus, intr-o conferinta de presa, ca Iane va candida din partea USL in colegiul uninominal nr. 7, care include orasul Vicovu de Sus, si a precizat ca aceasta candidatura se face in baza unui protocol intre PSD si Partidul Verde. El a explicat ca desemnarea .

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

Ponta: Este o idee foarte buna ca Becali sa candideze din partea USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, despre candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare din decembrie din partea PNL, ca este de acord si ca i se pare o idee buna. Cred ca este o idee foarte buna sa candideze Becali din partea USL in colegiul in care candideaza Dan Diaconescu, a spus prim-ministrul. Ponta a subliniat ca Becali o sa il invinga pe Diaconescu: Il batem pe principiul e aliat PD. Totodata, Ponta considera ca disputele cu PDL nu fac decat sa creasca .

Antonescu: Sunt de acord ca Becali sa candideze din partea USL.

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca personal sustine candidatura lui George Becali din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, si ca PNL are ocazia sa decida luni asupra acestui lucru, la Biroul Politic, potrivit Realitatea. net. Gigi Becali sa candideze pentru Parlament, daca doreste, pe listele USL. Asta inseamna din punct de vedere juridic, fie o candidatura sub culorile PNL, fie sub culorile PSD. Optiunea lui George Becali este catre PNL, eu i-am spus ca, .

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. Liberalii incep negocierile si cu PNTCD

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

Antonescu: Victor Ciorbea va candida cu siguranta din partea USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca fostul premier Victor Ciorbea va candida cu siguranta din partea USL la alegerile parlamentare. Domnul Ciorbea, cu siguranta. Acestea sunt detalii, nu le.

George Becali candideaza sub sigla USL

George Becali a anun and tat ieri ca va candida la parlamentare sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6, dupa ce a avut o discutie cu Crin Atonescu despre incheierea unui protocol de sustinere intre PNG si USL, conform presei centrale.

Ponta: Becali va candida din partea USL in colegiul in care va candida Dan Diaconescu, aliatul PDL

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca George Becali va candida din partea USL intr-un colegiu din Sectorul 6, acelasi in care va candida si Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmand ca Becali va castiga.

Victor Ponta: Cu Becali il batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta este de parere ca George Becali, care urmeaza sa candideze la alegeri din partea USL, il va batea pe contracandidatul sau, Dan Diaconescu. De asemenea, seful PSD a spus ca este o idee.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )