Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Sunt de acord ca Becali sa candideze din partea USL.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Sunt de acord ca Becali sa candideze din partea USL.

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca personal sustine candidatura lui George Becali din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, si ca PNL are ocazia sa decida luni asupra acestui lucru, la Biroul Politic, potrivit Realitatea. net. Gigi Becali sa candideze pentru Parlament, daca doreste, pe listele USL. Asta inseamna din punct de vedere juridic, fie o candidatura sub culorile PNL, fie sub culorile PSD. Optiunea lui George Becali este catre PNL, eu i-am spus ca, . continuă pe România Liberă

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea liberalilor: PNL a intrat in ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se intreaba daca nu cumva PNL a intrat in anul mortii in contextul in care Gigi Becali a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea liberalilor. PNL a intrat in anul mortii? Eu Becali, care candidez sub sigla USL, nu ma poate bate nici Obama. Ma retrag de la Bruxelles si vin in Parlamentul Romaniei. Voi fi membru PNL si voi candida din partea USL, a incheiat Gigi Becali, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de .

Vasile Blaga: Listele pentru parlamentare, finalizate. Mihail Neamtu va candida din partea ARD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca listele pentru alegerile parlamentare sunt finalizate si vor fi discutate joi in sedinta Colegiului Director al partidului, aratand ca sunt peste 450 de candidati si ca Mihail Neamtu, liderul Noua Republica, va candida din partea ARD, potrivit agentiei Mediafax.

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza la Bucuresti din partea ARD.

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu, dar si Alex Stefanescu si Alexandru Ciocalteu vor candida la alerile parlamentare din decembrie pe listele ARD in colegii din Bucuresti, potrivit Mediafax. Tot in Bucuresti vor mai candida, din partea Aliantei, Vasile Gherasim, Cristian Radulescu, Mircea Raicu, Cristina Traila, Radu F. Alexandru, Cristian Petrescu si Stefan Vlaston. Potrivit unor surse din PDL, la Bucuresti au mai ramas doua-trei colegii pentru care trebuie stabiliti candidatii .

Blaga: Baconschi va candida din partea ARD in Colegiul Copou din Iasi.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, joi, ca fostul ministru de Externe Teodor Baconschi va candida la parlamentare, din partea ARD, in Colegiul Copou din Iasi, informeaza Mediafax. Liderul ARD a facut aceasta declaratie joi, dupa sedinta Colegiului Director al PDL, care a avut loc la Parlament. Blaga a spus ca Baconschi are deosebite capacitati intelectuale si ca, din acest motiv, va candida in Colegiul Copou, unde se afla Universitatea din Iasi. Fostul ministru de Externe Teodor .

Gusa: USL si Antonescu sunt in RECUL, dar NU au scazut intr-atat cat spun sondajele.

Analistul politic Cozmin Gusa a spus joi ca, desi USL si Crin Antonescu au scazut pentru ca nu au facut ispravi de laudat, el nu crede in cifrele ultimelor sondaje, care sunt propaganda a PDL, potrivit Realitatea. net. Gusa a aratat ca alegerile reprezinta o negociere care tine cont de favorabilitatea pe care a luat-o liderul politic al viitorului candidat, Blaga, Ponta, Antonescu, de la caz la caz, precizand ca exista fel si fel de gasti care se trag unii pe altii, exista apoi baronii .

George Becali candideaza sub sigla USL

George Becali a anun and tat ieri ca va candida la parlamentare sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6, dupa ce a avut o discutie cu Crin Atonescu despre incheierea unui protocol de sustinere intre PNG si USL, conform presei centrale.

Seful EFSF nu anticipeaza o cerere de ajutor din partea Spaniei

Klaus Regling, directorul fondului european de salvare ESM, declara ca Spania nu pare ca va solicita un pachet de salvare financiara intrucat randamentele obligatiunilor acestei tari sunt in scadere.

Seful ESM nu anticipeaza o cerere de ajutor din partea Spaniei

Klaus Regling, directorul fondului european de salvare ESM, declara ca Spania nu pare ca va solicita un pachet de salvare financiara intrucat randamentele obligatiunilor acestei tari sunt in scadere.

Presa din Turcia: Am primit o palma din partea romanilor

Romania a bifat al treilea succes din tot atatea meciuri in preliminariile pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014, tricolorii castigand, scor 1-0, meciul cu Turcia. Am primit o palma din partea romanilor - Turcia, lovita de Romania, a titrat presa de la Istanbul.

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu candideaza la Bucuresti din partea ARD

Theodor Paleologu, Anca Boagiu si Sulfina Barbu, dar si Alex Stefanescu si Alexandru Ciocalteu vor candida la alerile parlamentare din decembrie pe listele ARD, in colegii din Bucuresti, informeaza Mediafax. Tot.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )