Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dan Voiculescu, chemat la DNA sa dea declaratii cu privire la acuzatiile pe care i le aduce Marian Capatana

Adevărul Adevărul,
Dan Voiculescu, chemat la DNA sa dea declaratii cu privire la acuzatiile pe care i le aduce Marian Capatana

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii cu privire la acuzatiile care i se aduc din partea lui Marian Capatana, presupusul interlocutor dintre Mircea Basescu si familia lui Bercea Mondial. continuă pe Adevărul

Dan Voiculescu, citat la DNA pentru declaratii

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost chemat, joi dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii. Deocamdata, nu este cunoscut dosarul in care urmeaza sa fie audiat omul de afaceri.

Dan Voiculescu, chemat la DNA

Dan Voiculescu a fost chemat joi la sediul DNA, anunta Agerpres. Pina nu la acest moment nu se stie in ce dosar a fost chemat Voiculescu de procurori. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, fondatorul Partidului Conservator a fost citat intr-un nou dosar. Vom reveni cu amanunte.

Dan Voiculescu, chemat la DNA. Radu Tudor: DNA forteaza foarte mult in acest caz

Dan Voiculescu a fost chemat de urgenta, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Deocamdata nu se stie de ce a fost convocat presedintele fondator al PC la DNA. Dan Voiculescu este insotit de avocat. Acea.

Dan Voiculescu, chemat la sediul DNA

Dan Voiculescu s-a prezentat joi dupa-amiaza la sediul DNA, pentru a fi chestionat de procurori in legatura cu dosarul ICA. La ora transmiterii acestei stiri, nu se cunosc motivele exacte pentru care patronul.

Dan Voiculescu, chemat la sediul DNA intr-un nou dosar

Dan Voiculescu s-a prezentat joi dupa-amiaza la sediul DNA, pentru a fi chestionat de procurori in legatura cu un nou dosar, transmite B1 TV. La ora transmiterii acestei stiri, nu se cunosc motivele exacte pentru.

Dan Voiculescu a fost citat la DNA

ACTUALIZARE 16:30 Dan Voiculescu a fost chemat la DNA Dan Voiculescu a fost chemat astazi la DNA si este insotit de avocatul sau, insa motivele pentru care a fost citat nu sunt cunoscute inca. La ora 19. 00, avocatul Gheorghita Mateiut va sustine o conferinta de presa. Voi reveni cu amanunte.

VIDEO Dosarul Dan Voiculescu - ICA: Nou termen, pe 7 iulie / Cererile avocatilor, respinse pe banda rulanta / Bunurile lui Voiculescu, puse sub sechestru

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit marti pentru 7 iulie urmatorul termen in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care este judecat Dan Voiculescu, cand urmeaza sa fie audiati toti inculpatii care vor dori sa dea declaratii. Termenul procesului s-a incheiat in jurul orei 17. 00, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti care judeca dosarul au extins sechestrul asigurator pe mai multe bunuri ale lui Voiculescu si ale celorlalte persoane acuzate in aceasta cauza, scrie Mediafax.

Dan Voiculescu intentioneaza sa il dea in judecata pe Marian Capatana dupa ce acesta a declarat in fata instantei ca Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea scandalului Mircea Basescu - Bercea Mondial

Presedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si-a anuntat miercuri, pe blogul personal, intentia de a-l actiona in instanta pe Marian Capatana, presupusul intermediar al mitei pe care ar fi primit-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, pentru aberatiile lansate la adresa lui. Ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile, scrie Voiculescu pe blog. Marian Capatana, presupusul intermediar al mitei pe care a luat-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, a declarat marti, in instanta, ca Dan Voiculescu ar fi implicat in acest dosar. Capatana a sustinut, la Tribunalul Bucuresti, ca Dan Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea acestui scandal.

DNA il acuza pe Dan Voiculescu de santaj. Voiculescu: Acest dosar este o porcarie. Eu nu ii cunosc pe denuntatori, declaratiile lor sunt mincinoase

Update 20. 10 - Dan Voiculescu a declarat joi, la iesirea de la DNA, ca el nu ii cunoaste pe denuntatori si a a daugat ca declaratiile acestora sunt mincinoase. Aveam de-a face cu o noua porcarie, a declarat.

VIDEO Dan Voiculescu, cercetat sub control judiciar intr-un nou dosar de santaj. El ar fi amenintat oameni de afaceri cu campanii de discreditare daca nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul sau de presa

Dan Voiculescu este cercetat de procurorii anticoruptie, sub control judiciar, pentru infractiunea de santaj prin constrangere in scopul dobandirii, in mod injust, a unui folos patrimonial 7 acte materiale), anunta DNA intr-un comunicat difuzat joi seara. Potrivit procurorilor, Voiculescu a amenintat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri si administratori a trei companii ca, in situatia in care nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul de presa pe care in fapt il conduce, va declansa o agresiva campanie de discreditare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )