Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dan Voiculescu, chemat la DNA

Hotnews Hotnews,
 Dan Voiculescu, chemat la DNA

Dan Voiculescu a fost chemat joi la sediul DNA, anunta Agerpres. Pina nu la acest moment nu se stie in ce dosar a fost chemat Voiculescu de procurori. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, fondatorul Partidului Conservator a fost citat intr-un nou dosar. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Dan Voiculescu, chemat la DNA sa dea declaratii cu privire la acuzatiile pe care i le aduce Marian Capatana

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii cu privire la acuzatiile care i se aduc din partea lui Marian Capatana, presupusul interlocutor dintre Mircea Basescu si familia lui Bercea Mondial.

Dan Voiculescu, chemat la DNA. Radu Tudor: DNA forteaza foarte mult in acest caz

Dan Voiculescu a fost chemat de urgenta, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Deocamdata nu se stie de ce a fost convocat presedintele fondator al PC la DNA. Dan Voiculescu este insotit de avocat. Acea.

Dan Voiculescu, citat la DNA pentru declaratii

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost chemat, joi dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii. Deocamdata, nu este cunoscut dosarul in care urmeaza sa fie audiat omul de afaceri.

Dan Voiculescu, chemat la sediul DNA

Dan Voiculescu s-a prezentat joi dupa-amiaza la sediul DNA, pentru a fi chestionat de procurori in legatura cu dosarul ICA. La ora transmiterii acestei stiri, nu se cunosc motivele exacte pentru care patronul.

Dan Voiculescu, chemat la sediul DNA intr-un nou dosar

Dan Voiculescu s-a prezentat joi dupa-amiaza la sediul DNA, pentru a fi chestionat de procurori in legatura cu un nou dosar, transmite B1 TV. La ora transmiterii acestei stiri, nu se cunosc motivele exacte pentru.

Dan Voiculescu a fost citat la DNA

ACTUALIZARE 16:30 Dan Voiculescu a fost chemat la DNA Dan Voiculescu a fost chemat astazi la DNA si este insotit de avocatul sau, insa motivele pentru care a fost citat nu sunt cunoscute inca. La ora 19. 00, avocatul Gheorghita Mateiut va sustine o conferinta de presa. Voi reveni cu amanunte.

Dan Voiculescu a fost citat la DNA in dosarul ICA

Dan Voiculescu a fost citat, joi dupa-amiaza, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), potrivit unor surse judiciare.

DNA il acuza pe Dan Voiculescu de santaj. Voiculescu: Acest dosar este o porcarie. Eu nu ii cunosc pe denuntatori, declaratiile lor sunt mincinoase

Update 20. 10 - Dan Voiculescu a declarat joi, la iesirea de la DNA, ca el nu ii cunoaste pe denuntatori si a a daugat ca declaratiile acestora sunt mincinoase. Aveam de-a face cu o noua porcarie, a declarat.

VIDEO Dan Voiculescu: Avem de-a face cu o noua porcarie. Au venit trei oameni pe care nu ii cunosc sa spuna ca i-am santajat

Dan Voiculescu a calificat drept o porcarie noul dosar deschis de DNA pe numele sau, afirmand ca trei oameni pe care nu ii cunoaste au venit la sediul directiei pentru a spune ca au fost santajati de el.

Dan Voiculescu, pus sub control judiciar, intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj (VIDEO)

Dan Voiculescu a fost pus sub control judiciar, joi, intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii din cadrul Directiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )