Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dan Voiculescu a fost citat la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Voiculescu a fost citat la DNA

ACTUALIZARE 16:30 Dan Voiculescu a fost chemat la DNA Dan Voiculescu a fost chemat astazi la DNA si este insotit de avocatul sau, insa motivele pentru care a fost citat nu sunt cunoscute inca. La ora 19. 00, avocatul Gheorghita Mateiut va sustine o conferinta de presa. Voi reveni cu amanunte. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Voiculescu a fost citat la DNA in dosarul ICA

Dan Voiculescu a fost citat, joi dupa-amiaza, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), potrivit unor surse judiciare.

Dan Voiculescu, chemat la DNA. Radu Tudor: DNA forteaza foarte mult in acest caz

Dan Voiculescu a fost chemat de urgenta, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Deocamdata nu se stie de ce a fost convocat presedintele fondator al PC la DNA. Dan Voiculescu este insotit de avocat. Acea.

Dan Voiculescu, chemat la DNA

Dan Voiculescu a fost chemat joi la sediul DNA, anunta Agerpres. Pina nu la acest moment nu se stie in ce dosar a fost chemat Voiculescu de procurori. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, fondatorul Partidului Conservator a fost citat intr-un nou dosar. Vom reveni cu amanunte.

Dan Voiculescu, chemat la DNA sa dea declaratii cu privire la acuzatiile pe care i le aduce Marian Capatana

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii cu privire la acuzatiile care i se aduc din partea lui Marian Capatana, presupusul interlocutor dintre Mircea Basescu si familia lui Bercea Mondial.

Dan Voiculescu, chemat la sediul DNA

Dan Voiculescu s-a prezentat joi dupa-amiaza la sediul DNA, pentru a fi chestionat de procurori in legatura cu dosarul ICA. La ora transmiterii acestei stiri, nu se cunosc motivele exacte pentru care patronul.

Dan Voiculescu, chemat la sediul DNA intr-un nou dosar

Dan Voiculescu s-a prezentat joi dupa-amiaza la sediul DNA, pentru a fi chestionat de procurori in legatura cu un nou dosar, transmite B1 TV. La ora transmiterii acestei stiri, nu se cunosc motivele exacte pentru.

Dan Voiculescu, citat la DNA pentru declaratii

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost chemat, joi dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii. Deocamdata, nu este cunoscut dosarul in care urmeaza sa fie audiat omul de afaceri.

Verisoara lui Dan Voiculescu: Scoala de Securitate l-a invatat sa spuna pana la sfarsit ca el nu are nimic sa-si reproseze

Verisoara lui Dan Voiculescu Paraschiva Silaghi este de parere ca acesta este un personaj in stare de atacuri si uneltiri pentru a scapa basma curata din procese, precizand ca, din frica, ataca in stanga si.

Dan Voiculescu a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul ICA pentru a opta oara (VIDEO)

Dan Voiculescu a ajuns, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA)La 10 iunie, avocatiiau cerut amanarea.

Dan Voiculescu, la Curtea de Apel Bucuresti: Ce spune Kovesi e incorect. Ea a pus presiune pe actualul complet sa se grabeasca (VIDEO)

Dan Voiculescu a ajuns, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). La 10 iunie, avocatiiau cerut amanarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )