Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dan Voiculescu s-a predat la sediul IPJ Ilfov

România Liberă România Liberă,
Dan Voiculescu s-a predat la sediul IPJ Ilfov

Desi, vineri dimineata, Dan Voiculescu a declarat ca daca instanta va decide o condamnare in cazul sau, va merge acasa, va face o baie si va astepta sa vina sa-l ia, la nici o ora dupa aflarea sentintei, fondatorul PC a venit la sediul IPJ Ilfov unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei. continuă pe România Liberă

Dan Voiculescu s-a predat la sediul IPJ Ilfov. Mogulul va fi incarcerat dupa primirea mandatului de executare a pedepsei

Dan Voiculescu, condamnat vineri la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, s-a predat vineri dupa-amiaza la Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov, unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei. Mandatul urmeaza sa fie emis de Tribunalul Capitalei, dupa ce aceasta instanta primeste sentinta de la Curtea de Apel. Dupa primirea mandatului, Voiculescu va fi incarcerat.

Dan Voiculescu s-a predat la sediul IPJ Ilfov, unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei

Dan Voiculescu, condamnat vineri la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, s-a predat la Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Ilfov, unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei. Mandatul urmeaza sa.

Dan Voiculescu, transferat in catuse din sediul IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, a fost transferat in catuse de sediul IPJ Ilfov, unde i-a fost adus mandatul de arestare, la Penitenciarul Rahova. in spatele aut.

Voiculescu s-a predat la IPJ Ilfov. Dupa primirea mandatului de executare va fi incarcerat

Dan Voiculescu, condamnat vineri la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, s-a predat la Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Ilfov, unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei, care urmeaza sa fie emis de Tribunalul Capitalei, dupa ce.

Dan Voiculescu, transferat in catuse de sediul IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, a fost transferat in catuse de sediul IPJ Ilfov, unde i-a fost adus mandatul de arestare, la Penitenciarul Rahova. in spatele.

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat la IPJ Ilfov: Sunt nevinovat! Dumnezeu va face dreptate

Gheorghe Mencinicopschi a facut declaratii, vineri, la sediul IPJ Ilfov, dupa ce a fost condamnat de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la 8 ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA. Sunt nevinovat si.

LIVE TEXT Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare cu executare si confiscarea unui teren si a unei cladiri, plus confiscarea a 5,8 milioane de lei de la fiicele mogulului. Voiculescu s-a predat la Politia Ilfov

Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Pedeapsa este executorie, Dan Voiculescu urmeaza sa fie incarcerat in cursul zilei. Pedeapsa lui Voiculescu este dubla fata cea primita la Tribunalul Bucuresti - instanta de fond. -------------------------Ora 15. 50: Dan Voiculescu s-a predat deja la sediul Inspectoratului de Politie IlfovOra 15. 34: Jurnalistii si conducerea Antena 3 condamna sentinta si se lamenteaza pe post, sustinand ca prin aceasta sentinta Antena 3 isi va pierde sediulOra 15. 26: Potrivit Mediafax, sediul posturilor Antena si cel al grupului de firme Grivco vor fi confiscate, ca urmare a sentinteiOra 15. 00: Mihai Gadea: S-a dispus si confiscarea sediului Antenei 3. E un dictat politic in justitie. Tinta a fost fondatorul trustului de presa care detine pozitia numarul 1Ora 14. 47: Instanta a dispus confiscarea a cate 2,9 milioane de lei de la Camelia si Corina Voiculescu, fiicele mogulului, reprezentand contravaloarea donatiilor in actiuni ale ICA facute de Dan Voiculescu. Totodata, lui Voiculescu i se confisca un teren si un imobil in Baneasa. De asemenea, conturile lui Dan Voiculescu sint blocate pentru a se recupera prejudiciul. I-a fost pusa sub sechestru casa din Bulevardul KiseleffOra 14. 35: Gheorghe Sin, 4 ani de inchisoare cu suspendareOra 14. 34: Prima reactie a lui Mircea Badea: Nu se termina nimic aici. De abia incepe!Ora 14. 32: Fostul ministru Sorin Pantis, 7 ani de inchisoareOra 14. 29: Gheorghe Mencinicopschi, fostul sef al ICA, a primit 8 ani de inchisoare. Ora 14. 28: Sentinta lui Voiculescu e dubla fata de precedenta pedeapsa pe fond, pronuntata de Tribunalul Bucuresti!!!!!!!!!!! Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare. Judecatoarea Camelia Bogdan, presedintele completului de judecata, a citit sentintaOra 14. 21: A venit judecatoarea Camelia Bogdan in sala.

LIVE TEXT Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare cu executare si confiscarea sediilor Grivco si Antena 3, plus confiscarea a 5,8 milioane de lei de la fiicele mogulului. Voiculescu s-a predat la Politia Ilfov

Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Pedeapsa este executorie, Dan Voiculescu urmeaza sa fie incarcerat in cursul zilei. Pedeapsa lui Voiculescu este dubla fata cea primita la Tribunalul Bucuresti - instanta de fond. -------------------------Ora 16. 29: Minuta sedintei arata ca instanta a decis confiscarea imobilelor unde functioneaza Grivco si Antena 3. Vezi aici toate detaliile confiscarilorOra 15. 50: Dan Voiculescu s-a predat deja la sediul Inspectoratului de Politie IlfovOra 15. 34: Jurnalistii si conducerea Antena 3 condamna sentinta si se lamenteaza pe post, sustinand ca prin aceasta sentinta Antena 3 isi va pierde sediulOra 15. 00: Mihai Gadea: S-a dispus si confiscarea sediului Antenei 3. E un dictat politic in justitie. Tinta a fost fondatorul trustului de presa care detine pozitia numarul 1Ora 14. 47: Instanta a dispus confiscarea a cate 2,9 milioane de lei de la Camelia si Corina Voiculescu, fiicele mogulului, reprezentand contravaloarea donatiilor in actiuni ale ICA facute de Dan Voiculescu. Totodata, lui Voiculescu i se confisca un teren si un imobil in Baneasa. De asemenea, conturile lui Dan Voiculescu sint blocate pentru a se recupera prejudiciul. I-a fost pusa sub sechestru casa din Bulevardul KiseleffOra 14. 35: Gheorghe Sin, 4 ani de inchisoare cu suspendareOra 14. 34: Prima reactie a lui Mircea Badea: Nu se termina nimic aici. De abia incepe!Ora 14. 32: Fostul ministru Sorin Pantis, 7 ani de inchisoareOra 14. 29: Gheorghe Mencinicopschi, fostul sef al ICA, a primit 8 ani de inchisoare. !!!!!!!!!!! Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare. Judecatoarea Camelia Bogdan, presedintele completului de judecata, a citit sentinta.

LIVE TEXT Ziua decisiva pentru Dan Voiculescu. Mogului va afla daca face sau nu inchisoare in dosarul privatizarii ICA

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti vor anunta vineri, in jurul pranzului, sentinta executorie in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Dan Voiculescu si ceilalti inculpati urmeaza sa afle daca vor merge sau nu la inchisoare. Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, de Tribunalul Bucuresti, la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA. Procurorii au cerut 10 ani de inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA. -------------------------Ora 10. 46: Ionel Stoica, jurnalist EvZ, anunta pe Facebook ca sentinta va fi citita cel mai probabil la ora 13. Pe Ecris, sistemul informatizat al instantelor, ora programata pentru citirea sentintei este 12. 00Ora 10. 40: Voiculescu: Nu ma astept sa fiu condamnat. Sunt aici pentru ca am dus o batalie cu Basescu. Aseara am baut 2-3 pahare de vin alb, am mancat varza calita cu carnati si am dormit bine. Vezi aici toate declaratiileOra 10:17: Dan Voiculescu s-a prezentat la sediul IPJ Ilfov, unde merge in fiecare dimineata dupa ce a fost pus sub control judiciar in luna iulie de procrorii DNA intr-un alt dosar, cel de santaj. Omul de afaceri a refuzat sa le dea declaratii jurnalistilor.

Dan Voiculescu: Astept verdictul, dupa care merg acasa, fac o baie si astept sa vina cine vine (VIDEO)

Dan Voiculescu s-a prezentat, vineri, la sediul IPJ Ilfov, acolo unde a dat cu subsemnatul in dosarul de santaj, dupa care a anuntat ca va astepta verdictul in dosarul ICA de acasa. Astept la ora 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )