Libnet.ro
UNICEF

18:00

Voiculescu s-a predat la IPJ Ilfov. Dupa primirea mandatului de executare va fi incarcerat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Voiculescu s-a predat la IPJ Ilfov. Dupa primirea mandatului de executare va fi incarcerat

Dan Voiculescu, condamnat vineri la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, s-a predat la Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Ilfov, unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei, care urmeaza sa fie emis de Tribunalul Capitalei, dupa ce. continuă pe Wall-Street Ro

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat la IPJ Ilfov: Sunt nevinovat! Dumnezeu va face dreptate

Gheorghe Mencinicopschi a facut declaratii, vineri, la sediul IPJ Ilfov, dupa ce a fost condamnat de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la 8 ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA. Sunt nevinovat si.

Dan Voiculescu, transferat in catuse de sediul IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, a fost transferat in catuse de sediul IPJ Ilfov, unde i-a fost adus mandatul de arestare, la Penitenciarul Rahova. in spatele.

Dan Voiculescu s-a predat la sediul IPJ Ilfov. Mogulul va fi incarcerat dupa primirea mandatului de executare a pedepsei

Dan Voiculescu, condamnat vineri la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, s-a predat vineri dupa-amiaza la Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov, unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei. Mandatul urmeaza sa fie emis de Tribunalul Capitalei, dupa ce aceasta instanta primeste sentinta de la Curtea de Apel. Dupa primirea mandatului, Voiculescu va fi incarcerat.

Dan Voiculescu s-a predat la sediul IPJ Ilfov

Desi, vineri dimineata, Dan Voiculescu a declarat ca daca instanta va decide o condamnare in cazul sau, va merge acasa, va face o baie si va astepta sa vina sa-l ia, la nici o ora dupa aflarea sentintei, fondatorul PC a venit la sediul IPJ Ilfov unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei.

Dan Voiculescu s-a predat la sediul IPJ Ilfov, unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei

Dan Voiculescu, condamnat vineri la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, s-a predat la Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Ilfov, unde este asteptat mandatul de executare a pedepsei. Mandatul urmeaza sa.

Dan Voiculescu, transferat in catuse din sediul IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, a fost transferat in catuse de sediul IPJ Ilfov, unde i-a fost adus mandatul de arestare, la Penitenciarul Rahova. in spatele aut.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )