Libnet.ro
UNICEF

23:00

Daniel Constantin: Continuam programul USL

Antena3 Antena3,
Daniel Constantin: Continuam programul USL

Victor Ponta a facut tot posibilul sa pastreze USL, iar acum incearca sa contruiasca o majoritate parlamentara care sa sustina noul Guvern, spune presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin. continuă pe Antena3

Daniel Constantin, PC: Ruperea USL este doar o formalitate

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Daniel Constantin: Nu dorim ruperea USL

Crin Antonescu are o agenda secreta si de aceea doreste ruperea USL, a declarat in urma cu putin timp Daniel Constantin. Liderul conservator participa acum la sedinta PSD, unde se discuta soarta Uniunii.

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia.

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii Daniel Constantin vin maine la Alexandria

Liviu Dragnea si Daniel Constantin se vor intalni la Alexandria cu fermierii din Teleorman si din judetele invecinate in cadrul Conferintei Regionale PNDR 2020 Satul romanesc are viitor. Tot maine, se va semna in Teleorman, protocolul de functionare a aliantei electorale USD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )