Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii Daniel Constantin vin maine la Alexandria

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii Daniel Constantin vin maine la Alexandria

Liviu Dragnea si Daniel Constantin se vor intalni la Alexandria cu fermierii din Teleorman si din judetele invecinate in cadrul Conferintei Regionale PNDR 2020 Satul romanesc are viitor. Tot maine, se va semna in Teleorman, protocolul de functionare a aliantei electorale USD. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Cred ca cei din PNL nu vor sa continue in USL si cauta mereu pretexte

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat luni ca PSD nu doreste sa se rupa USL si spera ca liderii PNL sa USL este totusi un proiect mai important decat alte proiecte mai mici. Nu dorim sa se rupa USL.

Daniel Constantin: Continuam programul USL

Victor Ponta a facut tot posibilul sa pastreze USL, iar acum incearca sa contruiasca o majoritate parlamentara care sa sustina noul Guvern, spune presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia.

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Daniel Constantin, PC: Ruperea USL este doar o formalitate

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Daniel Constantin: Nu dorim ruperea USL

Crin Antonescu are o agenda secreta si de aceea doreste ruperea USL, a declarat in urma cu putin timp Daniel Constantin. Liderul conservator participa acum la sedinta PSD, unde se discuta soarta Uniunii.

SURSE Mircea Geoana ar putea fi vicepremier alaturi de Dragnea, Oprea si Constantin

PSD ia in calcul o formula de guvern cu patru vicepremieri in caz ca PNL va decide iesirea de la guvernare, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Potrivit acestora, lui Mircea Geoana i s-ar fi propus functia de vicepremier, acesta urmand sa intre la varful guvernului alaturi de Liviu Dragnea, Gabriel Oprea Daniel Constantin. Pe de alta parte, apropiati ai primului ministru Victor Ponta consultati de HotNews. ro neaga ca s-ar discuta o astfel de varianta.

Dragnea: Liberalii nu vor cu adevarat sa continue in USL si cauta mereu pretexte

Liberalii nu vor cu adevarat sa continue in USL si cauta mereu pretexte, considera vicepremierul Liviu Dragnea. N-am dori sa se rupa USL. Sigur, daca ne uitam cu atentie la declaratia domnului Atanasiu,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )