Libnet.ro
UNICEF

21:30

Darius Valcov ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea afla, marti, daca va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie cererea senatorului de inlocuire a arestului preventiv. continuă pe Adevărul

Darius Valcov afla daca ramane in arest preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov afla marti daca scapa sau nu de arestul preventiv, informeaza B1 TV. Valcov cere sa fie cercetat fie in arest la domiciliu fie sub control judiciar. Decizia va fi.

Colectia de tablouri a lui Darius Valcov a ajuns in custodia Muzeului National de Arta din Bucuresti

Cele 125 de tablouri care au fost sechestrate de procurorii DNA in dosarul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov se afla in custodia Muzeului National de Arta a Romaniei din Bucuresti. in.

Darius Valcov, audiat la DNA: Fostul ministru a fost adus din arestul central

Darius Valcov este audiat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Fostul ministru de finante a fost chemat cel mai probabil pentru a-si completa declaratia, avand in vedere ca acestui.

Darius Valcov petrece Pastele la Beciul Domnesc. Fostul primar slatinean a recunoscut ca a fost ajutat in afaceri de actualul edil suspendat, Minel Prina

Judecatorii inaltei Curt de Casatie si Justitie au respins, marti 7 aprilie, solicitarea lui Darius Valcov, fost primar de Slatina si ex-ministru de Finante, de a fi eliberat din arest si a fi cercetat in arest la domiciliu. Tot marti, aceeasi instanta a respins a doua solicitare a Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Valcov, acuzat de trafic de influenta si folosire de informatii oficiale in folosul propriu.

Darius Valcov, audiat la DNA. Tablourile confiscate de la acesta au ajuns in custodia Muzeului National de Arta

Fostul ministru Darius Valcov a fost dus, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Asta dupa ce, la finalul saptamanii trecute a fost arestat preventiv pentru 23 de zile. Tablourile confiscate de la senator se afla in custodia Muzeului National de Arta a Romaniei MNAR).

iCCJ a respins noua cerere DNA de arestare a lui Darius Valcov

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins marti noua cerere a DNA privind arestarea preventiva a fostului ministru de Finante Darius Valcov, insa decizia nu este definitiva. Cererea a.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda

Darius Valcov, prin avocatii sai, a depus o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu masura cercetarii in arest la domiciliu sau sub control judiciar, solicitarea fostului ministru urmand sa fie analizata marti de judecatorii instantei supreme.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda

Darius Valcov, prin avocatii sai, a depus o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu masura cercetarii in arest la domiciliu sau sub control judiciar, solicitarea fostului ministru urmand sa fie analizata marti de judecatorii instantei supreme.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie va lua in discutie marti o cerere depusa de fostul ministru de Finante Darius Valcov de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, informeaza Agerpres.

Fostul ministru Darius Valcov, adus la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost adus cu duba la DNA, luni dimineata, pentru a da declaratii. Valcov a fost adus la Directia Nationala Anticoruptie din sediul arestului central al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )