Libnet.ro
UNICEF

23:00

iCCJ a respins noua cerere DNA de arestare a lui Darius Valcov

B1 B1,
iCCJ a respins noua cerere DNA de arestare a lui Darius Valcov

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins marti noua cerere a DNA privind arestarea preventiva a fostului ministru de Finante Darius Valcov, insa decizia nu este definitiva. Cererea a. continuă pe B1

iCCJ a respins noua cerere DNA de arestare a lui Valcov

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins marti noua cerere a DNA privind arestarea preventiva a fostului ministru de Finante Darius Valcov, insa decizia nu este definitiva. Cererea a.

DNA, o noua cerere de arestare pentru Valcov

Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestare preventiva pe numele lui Darius Valcov, informeaza B1 TV. Noua cerere are legatura cu operatiuni financiare incompatibile cu functia de primar a.

DNA face inca o cerere de arestare pentru Darius Valcov

Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestare pentru fostul primar al Slatinei si ministru de Finante, Darius Valcov. Solicitarea este pentru presupuse infractiuni de trafic de influenta si operatiuni financiare incompatibile cu functia din care acesta ar fi obtinut bunurile din seif si tablourile gasite ulterior.

A doua cerere de arestare pentru Valcov, la inalta Curte

Procurorii DNA au facut o noua cerere de arestare preventiva pe numele fostului ministru de Finante Darius Valcov, solicitare care a ajuns deja la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Valcov.

A doua cerere de arestare a lui Darius Valcov a fost respinsa

Update 20. 00 - A doua cerere de arestare a lui Darius Valcov a fost respinsa de inalta Curte de Casatie si Justitie. Update13. 30 - Cererea de arestare a lui Valcov a fost amanata pentru ora 16. Update 12.

iCCJ respinge a doua cerere de arestare preventiva a lui Darius Valcov

ACTUALIZARE 20:03 Curtea Suprema a respins astazi a doua propunere formulata de DNA pentru arestarea preventiva a lui Darius Valcov, privind infractiuni de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia. * Avocat: Valcov a demisionat din Parlament * Senat: Nu am primit demisia.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )