Libnet.ro
UNICEF

01:05

iCCJ a respins noua cerere DNA de arestare a lui Valcov

B1 B1,
iCCJ a respins noua cerere DNA de arestare a lui Valcov

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins marti noua cerere a DNA privind arestarea preventiva a fostului ministru de Finante Darius Valcov, insa decizia nu este definitiva. Cererea a. continuă pe B1

iCCJ a respins noua cerere DNA de arestare a lui Darius Valcov

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins marti noua cerere a DNA privind arestarea preventiva a fostului ministru de Finante Darius Valcov, insa decizia nu este definitiva. Cererea a.

DNA, o noua cerere de arestare pentru Valcov

Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestare preventiva pe numele lui Darius Valcov, informeaza B1 TV. Noua cerere are legatura cu operatiuni financiare incompatibile cu functia de primar a.

A doua cerere de arestare pentru Valcov, la inalta Curte

Procurorii DNA au facut o noua cerere de arestare preventiva pe numele fostului ministru de Finante Darius Valcov, solicitare care a ajuns deja la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Valcov.

A doua cerere de arestare pentru Valcov, la inalta Curte. Solicitarea DNA se judeca la ora 14

Update 12. 10 -Magistratii vor judeca a doua solicitare a DNA de arestare preventiva a lui Darius Valcov astazi, la ora 14. Fostul ministru de Finante este acuzat ca a folosit pentru firmele pe care le.

iCCJ respinge a doua cerere de arestare preventiva a lui Darius Valcov

ACTUALIZARE 20:03 Curtea Suprema a respins astazi a doua propunere formulata de DNA pentru arestarea preventiva a lui Darius Valcov, privind infractiuni de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia. * Avocat: Valcov a demisionat din Parlament * Senat: Nu am primit demisia.

A doua cerere de arestare a lui Darius Valcov a fost respinsa

Update 20. 00 - A doua cerere de arestare a lui Darius Valcov a fost respinsa de inalta Curte de Casatie si Justitie. Update13. 30 - Cererea de arestare a lui Valcov a fost amanata pentru ora 16. Update 12.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )