Libnet.ro
UNICEF

01:05

A doua cerere de arestare a lui Darius Valcov a fost respinsa

Antena3 Antena3,
A doua cerere de arestare a lui Darius Valcov a fost respinsa

Update 20. 00 - A doua cerere de arestare a lui Darius Valcov a fost respinsa de inalta Curte de Casatie si Justitie. Update13. 30 - Cererea de arestare a lui Valcov a fost amanata pentru ora 16. Update 12. continuă pe Antena3

DNA face inca o cerere de arestare pentru Darius Valcov

Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestare pentru fostul primar al Slatinei si ministru de Finante, Darius Valcov. Solicitarea este pentru presupuse infractiuni de trafic de influenta si operatiuni financiare incompatibile cu functia din care acesta ar fi obtinut bunurile din seif si tablourile gasite ulterior.

iCCJ respinge a doua cerere de arestare preventiva a lui Darius Valcov

ACTUALIZARE 20:03 Curtea Suprema a respins astazi a doua propunere formulata de DNA pentru arestarea preventiva a lui Darius Valcov, privind infractiuni de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia. * Avocat: Valcov a demisionat din Parlament * Senat: Nu am primit demisia.

A doua cerere de arestare pentru Valcov, la inalta Curte

Procurorii DNA au facut o noua cerere de arestare preventiva pe numele fostului ministru de Finante Darius Valcov, solicitare care a ajuns deja la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Valcov.

A doua cerere de arestare pentru Valcov, la inalta Curte. Solicitarea DNA se judeca la ora 14

Update 12. 10 -Magistratii vor judeca a doua solicitare a DNA de arestare preventiva a lui Darius Valcov astazi, la ora 14. Fostul ministru de Finante este acuzat ca a folosit pentru firmele pe care le.

iCCJ a respins noua cerere DNA de arestare a lui Darius Valcov

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins marti noua cerere a DNA privind arestarea preventiva a fostului ministru de Finante Darius Valcov, insa decizia nu este definitiva. Cererea a.

Darius Valcov petrece Pastele la Beciul Domnesc. Fostul primar slatinean a recunoscut ca a fost ajutat in afaceri de actualul edil suspendat, Minel Prina

Judecatorii inaltei Curt de Casatie si Justitie au respins, marti 7 aprilie, solicitarea lui Darius Valcov, fost primar de Slatina si ex-ministru de Finante, de a fi eliberat din arest si a fi cercetat in arest la domiciliu. Tot marti, aceeasi instanta a respins a doua solicitare a Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a lui Valcov, acuzat de trafic de influenta si folosire de informatii oficiale in folosul propriu.

Darius Valcov a fost adus la DNA, pentru audieri

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost adus astazi, cu duba, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai usoara: arest la domiciliu sau control judiciar

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a depus o cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, cerere ce va fi discutata.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda

Darius Valcov, prin avocatii sai, a depus o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu masura cercetarii in arest la domiciliu sau sub control judiciar, solicitarea fostului ministru urmand sa fie analizata marti de judecatorii instantei supreme.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda

Darius Valcov, prin avocatii sai, a depus o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu masura cercetarii in arest la domiciliu sau sub control judiciar, solicitarea fostului ministru urmand sa fie analizata marti de judecatorii instantei supreme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )