Libnet.ro
UNICEF

15:00

Darius Valcov trece in arest preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Darius Valcov trece in arest preventiv

ACTUALIZARE 16:16 Instanta suprema a decis, azi, arestarea preventiva a fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. inalta Curte de Casatie si Justitie a admis astfel contestatia procurorilor DNA la decizia din 26 martie prin care s-a decis cerecetarea lui Valcov in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Suprema decide joi daca Darius Valcov ramane in arest la domiciliu sau va fi arestat preventiv

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla joi daca va ramane in arest la domiciliu sau va fi arestat preventiv, asa cum au cerut procurorii DNA in dosarul de trafic de influenta. Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru joi anuntarea deciziei la contestatia DNA dupa ce instanta a hotarat sa-l cerceteze pe Darius Valcov in arest la domiciliu.

VIDEO Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a primit mandat de arest preventiv pentru 23 de zile in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, a decis joi Inalta Curte de Casatie si Justitie. Valcov este acuzat de procurorii DNA ca ar fi intervenit, in perioada in care era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Ora 18:00 Darius Valcov a fost dus in arestul Politiei Capitalei.

Fostul ministru Darius Valcov afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov afla miercuri daca va fi arestat preventic sau daca va ramane cu o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care parlamentarul a fost plasat in arest la domiciliu.

Motivare. De ce a scapat de arest Darius Valcov

Darius Valcov a scapat de arest tocmai pentru ca le-a cerut colegilor sa avizeze cererea DNA de retinere si arestare pe numele sau. Judecatorii arata in motivarea arestului la domiciliu ca este de.

Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu, in dosarul de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns, miercuri, la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

UPDATE. Darius Valcov va fi arestat preventiv. Fostul ministru a parasit sediul DNA

UPDATE -Darius Valcov a parasit sediul DNA in urma cu putin timp. Fostul ministru a fost bagat in duba Politiei si urmeaza sa fie dus la Arestul Politiei. ---Instanta suprema a hotarat arestarea.

Darius Valcov, ARESTAT preventiv pentru 23 de zile

UPDATE: Judecatorii au hotarat sa il aresteze preventiv pe Darius Valcov in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri.

Curtea Suprema a admis contestatia DNA: Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost arestat preventiv pentru 23 de zile, potrivit deciziei magistratilor iCCJ care au judecat, miercuri, contestatia DNA la masura privind arestul la domiciliu. Avand.

Darius Valcov afla, joi, daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, afla, joi, daca va fi arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si luare de mita. inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, miercuri, cu o zi, pronuntarea sentintei in cazul fostului ministru.

Darius Valcov, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva a fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )