Libnet.ro
UNICEF

21:30

Daune de 5 milioane de euro?! Rasturnare de situatie pentru o eleva care a primit nota 3,65 la Evaluarea Nationala

B1 B1,
Daune de 5 milioane de euro?! Rasturnare de situatie pentru o eleva care a primit nota 3,65 la Evaluarea Nationala

Rasturnare de situatie spectaculoasa pentru o eleva din Bucuresti. Notata cu 3. 45 la proba de matematica de la Evaluarea Nationala, eleva Colegiului National Ion Neculce a depus contestatie, fiind convinsa. continuă pe B1

BERD a investit 50 milioane euro in obligatiuni emise de Fondul Globalworth

Banca Europeana pentru Reconstructie de Dezvoltare BERD) a investit 50 milioane euro in emisiunea de obligatiuni in valoare de 550 milioane de euro lansata de Globalworth Real Estate Investments, companie imobiliara fondata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a anuntat miercuri banca.

Firma DeviceHub.net castiga prima faza a unui proiect de 2,5 milioane Euro

Device-Hub. net, jucator regional pe piata IoT Internet of Things), infiintata de trei romani, a castigat prima faza a proiectului in cadrul apelului Orizont 2020, cel mai mare program de finantare pentru cercetare si inovare din cadrul Uniunii Europene, oferind grant-uri proiectelor inaintate de IMM-uri din tarile comunitare si partenere. Start-up-ul va primi 50. 000 euro pentru pregatirea documentatiei si dezvoltare de produs pentru faza a doua, unde vor concura pentru o finantare de pana la 2,5 milioane euro. Programul Orizont 2020 este dotat cu fonduri totale de peste 80 miliarde euro.

Coca Cola HBC investeste 7 milioane euro in fabrica din Timisoara

Coca Cola HBC investeste 7 milioane euro in fabrica din Timisoara intr-o linie de ambalare a dozelor, una dintre cele mai rapide din regiune.

O eleva, care luase nota 3,65 la Evaluarea Nationala, a primit nota 10 dupa contestatie

O eleva de clasa a VIII-a, care a participat la Evaluarea Nationala, a avut parte de cea mai mare bucurie in urma rezultatului primit la contestatie. Tanara luase nota 3,65, iar dupa contestatie a.

Piata evaluatorilor de risc, o afacere de ordinul sutelor de milioane euro

Controversatul act normativ care ar obliga absolut toate firmele, fie ele mari sau mici, dar si institutiile publice sa obtina contra cost analiza de risc la securitate fizica, prin care este evaluat riscul la evenimente cum ar fi talharie sau atac armat, deschide o piata de 400 de milioane de euro, atat pentru evaluatori, cat si pentru firmele de paza.

EXIN plateste 718 milioane euro pentru divizia de asigurari a NBG

Compania olandeza de asigurari EXIN a anuntat, ieri, achizitia unei participatii de 75% din divizia de asigurari a National Bank of Greece NBG), pentru 718 milioane de euro, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Finantari BERD de 100 milioane euro pentru investitii in eficienta energetica, in sectorul rezidential

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a lansat, ieri, programul de finantare Green Economy Financing Facility GEFF), prin intermediul caruia sectorul rezidential si cel de afaceri, din tara noastra, beneficiaza de imprumuturi destinate cresterii eficientei energetice, a declarat Matteo Patrone, directorul regional al BERD pentru Romania si Bulgaria.

Funky Citizens: Prejudiciile produse din contractele cu bani publici s-au ridicat la 705 milioane euro

Miliarde de euro se scurg anual din banii publici in conturile unor firme cu actionari ascunsi, in baza unor licitatii la care legislatia romaneasca le permite sa participe.

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat 100 milioane euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 100 milioane de euro de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat cu cupon pe 44 de luni, la un randament mediu de 0,36% pe an, potrivit Agerpres.

Raed Arafat, avertisment important pentru oamenii care se afla in apropierea incendiului din Balotesti

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat ii sfatuieste pe oamenii care se afla in apropierea incendiului din Balotesti sa ramana in casa si sa inchida.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )