Libnet.ro
UNICEF

00:08

David Ferrer s-a calificat in sferturi la Roland Garros

B1 B1,
David Ferrer s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Jucatorul spaniol de tenis David Ferrer s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, informeaza AFP. Ferrer, 32 de ani, a trecut de. continuă pe B1

Rafael Nadal s-a calificat in sferturi la Roland Garros, unde il va intalni pe David Ferrer

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal, numarul 1 mondial si de opt ori castigator la Paris, s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Nadal a trecut in.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala de la Roland Garros. Romanca, locul 4 WTA, a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a o invinge pe Sloane Stephens, clasata pe locul 19 WTA, scor 6-4,.

Moment istoric pentru Halep: s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Simona Halep a reusit sa isi invinga cel mai dificil adversar din turneul Roland Garros , americanca Sloane Stephens, cu un scor 6-4, 6-3. Jucatoarea romanca s-a calificat in sferturile de finala dupa ce si-a egalat cea mai buna performanta la un.

Tenis: Carla Suarez Navarro s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Carla Suarez Navarro, cap de serie numarul 14, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Suarez Navarro a invins-o in.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

Roland Garros: David Ferrer si Rafael Nadal, in sferturile competitiei

David Ferrer, cap de serie numarul 5, s-a calificat, luni, in sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros, ibericul trecand, in patru seturi, de Kevin Anderson, din Africa de Sud favorit numarul 19). In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal 6-1, 6-2, 6-1) cu Dusan Lajovic.

Roland Garros: Nadal s-a calificat in sferturi

Liderul ierarhiei mondiale masculine, Rafael Nadal, s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros. Nadal a castigat turneul de la Roland Garros de opt ori in cariera.

Roland Garros: Florin Mergea, calificat in sferturi la dublu

Florin Mergea a reusit, alaturi de coechipierul sau, croatul Marin Draganja, meciul carierei, ajungand in sferturile turneului Roland Garros, la dublu masculin.

Bouchard o elimina pe Kerber si ajunge in sferturi de finala la Roland Garros

Eugenie Bouchard din Canada s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Simona Halep, calificata in sferturi, dupa 6-4, 6-3 cu Stephens

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )