Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Florin Mergea, calificat in sferturi la dublu

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Florin Mergea, calificat in sferturi la dublu

Florin Mergea a reusit, alaturi de coechipierul sau, croatul Marin Draganja, meciul carierei, ajungand in sferturile turneului Roland Garros, la dublu masculin. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat in optimile de finala la dublu

Florin Mergea si partenerul sau croat Martin Draganja s-au calificat, azi, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51 in ierarhia ATP de dublu.

Roland Garros: Florin Mergea/ Marin Draganja s-au calificat in sferturile de finala

Perechea de dublu masculin Florin Mergea Romania) si Marin Draganja Croatia) s-a calificat duminica in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce au trecut de perechea Feliciano Lopez Spania)/ Jurgen Melzer Austria), scor 7-5 6-3.

Roland Garros: Horia Tecau, eliminat la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer a fost eliminata din turul trei de la Roland Garros dupa ce a fost invinsa de perechea Daniel Nestor/Nenad Zimojiel cu 6-4, 7-5.

Roland Garros: Monica Niculescu eliminata la dublu

Perechea Monica Niculescu/ Klara Koukalova a fost eliminata in turul doi la Roland Garros dupa ce a fost invinsa cu 6-1, 2-6, 4-6 de perechea Andrea Petkovic/Magdalena Rybarikova.

Roland Garros:Tecau merge mai departe la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 14, s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland-Garros.

Roland Garros: Tecau merge mai departe la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 14, s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland-Garros.

Roland Garros: Monica Niculescu in turul doi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Klara Koukalova s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins azi cu 6-7, 6-0, 6-3 perechea Monica Puig/Yanina Wickmayer.

Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

Perechea Florin Mergea / Martin Draganja s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51.

Tenis: Florin Mergea s-a calificat in sferturile de dublu la Roland Garros

Jucatorul Florin Mergea si partenerul sau croat Martin Draganja s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros, cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru.

Florin Mergea, surpriza Romaniei la Roland Garros. Romanul a obtinut, la Paris, cel mai bun rezultat din cariera

Tenismenul roman Florin Mergea s-a calificat duminica in sferturile probei de dublu masculin de la Roland Garros, impreuna cu croatul Draganja, aceasta fiind cea mai mare performanta a carierei romanului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )