Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Monica Niculescu in turul doi la dublu

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Monica Niculescu in turul doi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Klara Koukalova s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins azi cu 6-7, 6-0, 6-3 perechea Monica Puig/Yanina Wickmayer. continuă pe România Liberă

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile turneului de dublu la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat in optimile de finala ale turneului de dublu de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Favoriti numarul 13 la Paris, Tecau.

Roland Garros: Monica Niculescu, eliminata de Paula Ormaechea (a ratat o minge de meci)

Monica Niculescu, locul 76 WTA, a fost invinsa in turul doi de la Roland Garros, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-2, de sportiva Paula Ormaechea Argentina - locul 75 WTA), dupa ce a avut minge de meci in setul doi.

Roland Garros: Monica Niculescu a pierdut, Horia Tecau merge mai departe

Monica Niculescu a condus-o cu 6-2 si 2-0 pe Paula Ormaechea, dar ploaia a amanat meciul cu o zi si romanca nu si-a mentinut avantajul.

Monica Niculescu a fost la o minge distanta de turul 3 la Roland Garros

Ajunsa in premiera in turul 2 la Roland Garros, Monica Niculescu a ratat o sansa uriasa de a se califica in turul al 3-lea, unde o astepta fosta lidera mondiala Maria Sarapova.

Serena Williams, detinatoarea titlului la Roland Garros, eliminata in turul doi! Ce se intampla cu Halep

Serena Williams a avut parte de o eliminare soc in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros. Principala favorita si detinatoarea trofeului a fost invinsa de .

Simona Halep a debutat cu dreptul la Roland Garros. Calificare facila in turul doi

Simona Halep si-a respectat statutul de favorita la Roland Garros si a obtinut o victorie facila in primul tur al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul 4 la Paris, Halep a avut.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la dublu, la Roland Garros

Perechea Monica Niculescu/Klara Koukalova Romania/Cehia), cap de serie numarul 14, s-a calificat, joi, in turul secund al probei de dublu feminin de la Roland-Garros, al doilea turneu de Grand Slam al.

Tenis: Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi la dublu la Roland Garros

Perechea Irina-Camelia Begu/Karin Knapp Romania/Italia) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu din cadrul celui de-al doilea Grand Slam al anului, Roland-Garros, relateaza Mediafax. Irina-Camelia Begu.

Florin Mergea, in turul doi la dublu, la Roland Garros, dupa ce a eliminat favoritii numarul 8

Florin Mergea si coechipierul sau, Marin Draganja, s-au calificat in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros. Cei doi au trecut in prima runda de perechea Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numarul 8.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la dublu la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in turul doi al probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in prima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )