Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Tecau merge mai departe la dublu mixt

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Tecau merge mai departe la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 14, s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland-Garros. continuă pe România Liberă

Roland Garros:Tecau merge mai departe la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 14, s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland-Garros.

Roland Garros: Monica Niculescu a pierdut, Horia Tecau merge mai departe

Monica Niculescu a condus-o cu 6-2 si 2-0 pe Paula Ormaechea, dar ploaia a amanat meciul cu o zi si romanca nu si-a mentinut avantajul.

Klaus Iohannis: Voi candida la presedintia PNL. Cred ca partidul va merge mai departe foarte bine (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va candida la presedintia PNL si ca partidul va merge mai departe foarte bine, dupa alegerile europarlamentare. Voi candida la presedintia PNL. Am cerut o derogare .

Roland Garros: Tecau/Mirza la dublu mixt

Horia Tecau va face pereche cu jucatoarea indiana Sania Mirza in proba de dublu mixt la turneul de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului.

Roland Garros: Tecau si Rojer s-au calificat in optimie turneului de dublu

Horia Tecau s-a calificat in optimile turnului de grand slam de la Paris, alaturi de coechipierul sau Jean-Julien Rojer, cei doi fiind cap de serie numarul 13.

Roland Garros: Monica Niculescu eliminata la dublu

Perechea Monica Niculescu/ Klara Koukalova a fost eliminata in turul doi la Roland Garros dupa ce a fost invinsa cu 6-1, 2-6, 4-6 de perechea Andrea Petkovic/Magdalena Rybarikova.

Roland Garros: Monica Niculescu in turul doi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Klara Koukalova s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins azi cu 6-7, 6-0, 6-3 perechea Monica Puig/Yanina Wickmayer.

Simona Halep defileaza la Roland Garros si merge in turul 3

Simona Halep s-a calificat joi seara in turul 3 16-imi de finala)de la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi, fara mari probleme, de britanica Heather Watson, 6-2 6-4. Pentru prima oara in cariera in turul 3 la Openul Frantei, Halep o va intalni pe Maria-Teresa Torro-Flor Spania, 22 de ani, loc 55 WTA). Vineri seara vom afla ora meciului de sambata.

VIDEO Novak Djokovici a starnit ropote de aplauze si de ras la Roland Garros

Sarbul Novak Djokovici este mai mult decat un jucator de tenis. Acesta se pricepe foarte bine sa intretina atmosfera in momentele de acalmie din timpul unui meci de tenis. A demonstrat-o din nou la Paris, in timpul turneului Roland Garros.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile turneului de dublu la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat in optimile de finala ale turneului de dublu de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Favoriti numarul 13 la Paris, Tecau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2791 seconds )