Libnet.ro
UNICEF

20:00

Decizia CCR privind confiscarea extinsa, favorabila lui Dan Voiculescu

B1 B1,
Decizia CCR privind confiscarea extinsa, favorabila lui Dan Voiculescu

Curtea Constitutionala CCR) a decis in data de 15 ianuarie ca masura confiscarii extinse prevazuta in Codul penal este posibila doar pentru bunurile dobandite dupa anul 2012, respectiv de la momentul. continuă pe B1

CCR: Confiscarea extinsa nu se aplica asupra bunurilor dobandite inainte de 2012

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ieri ca ca masura confiscarii extinse prevazuta in Codul penal este posibila doar pentru bunurile dobandite dupa anul 2012, respectiv de la momentul intrarii in vigoare a legii care prevede aceasta masura.

Scapa Dan Voiculescu si Marian Iancu de confiscarea extinsa?

Fondatorul PC si al trustului Intact, Dan Voiculescu, omul de afaceri Marian Iancu, dar si alti condamnati definitiv in cazul carora instanta a decis aplicarea confiscarii extinse au sanse sporite sa scape cu averile neatinse, ca urmare a unei decizii a Curtii Constitutionale, adoptate spre finalul saptamanii trecute.

Curtea Constitutionala: Confiscarea extinsa, posibila doar pentru bunuri dobandite dupa 2012

Curtea Constitutionala CCR) a decis joi ca masura confiscarii extinse prevazuta in Codul penal este posibila doar pentru bunurile dobandite dupa anul 2012, respectiv de la momentul intrarii in vigoare a.

Dumbrava a propus ca decizia CSM privind declaratiile Mariei Grapini sa fie transmisa PE

Judecatorul Horatius Dumbrava a propus, azi, ca hotararea CSM care va fi adoptata in cazul incalcarii independentei justitiei de catre europarlamentarul Maria Grapini prin declaratiile privind dosarul ICA, sa fie transmisa Parlamentului European, potrivit surselor din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )