Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce a declarat ministrul polonez al Apararii despre criza din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat ministrul polonez al Apararii despre criza din Ucraina

Ministrul polonez al Apararii, Tomasz Siemoniak, a apreciat, joi, intr-o conferinta pe tema securitatii nationale, ca perspectivele unei solutionari pasnice a crizei ucrainene sunt din ce in ce mai reduse si ca implicarea Rusiei constituie o amenintare pe termen lung pentru Europa, relateaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Principalul punct de discutie al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei va fi criza din Ucraina

Deputatul Ionut Stroe, va participa, in calitate de sef al Delegatiei Parlamentului Romaniei, la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, adunare ce va avea loc in perioada 26 - 30 ianuarie 2015, la Strasbourg, arata un comunicat remis redactiei, care informeaza ca principalul punct pe ordinea de zi a sesiunii este reprezentat de criza din Ucraina.

Francois Hollande a discutat cu Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele Frantei Francois Hollande a discutat, luni seara, prin telefon cu presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel, seful Palatul Elysee declarandu-se foarte ingrijorat de degradarea situatiei din Ucraina,.

Iohannis: Rusia trebuie sa respecte dreptul international. Relatia cu Moscova, umbrita de criza din Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la intalniriea anuala cu ambasadorii acreditati la Bucuresti, ca relatia Romaniei cu Rusia este umbrita de criza ucraineana, subliniind ca revenirea la dialog depinde de respectarea de catre Rusia a principiilor dreptului international.

Nuland cere tarilor membre NATO o mai mare implicare in criza din Ucraina

Tarile membre ale NATO trebuie sa isi redubleze eforturile in Ucraina si sa-si instaleze rapid centrele lor de comanda in jurul acestei tari, a afirmat, marti, secretarul adjunct de stat al SUA pentru politici europene si eurasiatice, Victoria Nuland, relateaza AFP, citat de B1TV.

Criza din Ucraina a condus la scaderea cu 60% a profitului Gazprom, in trimestrul al treilea

Gazprom a inregistrat in trimestrul al treilea o scadere de 60% a profitului net, la 105,7 miliarde de ruble 1,5 miliarde dolari), de la 276 miliarde de ruble in urma cu un an. Potrivit Bloomberg, profitul.

MAE: Romania sustine o inasprire a sanctiunilor impuse Rusiei ca urmare a implicarii in criza din Ucraina

Ministru de Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca Romania va sustine intarirea sanctiunilor impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat de presa al ministerului, citat de HotNews. ro. Romania va adopta aceasta.

Criza din Ucraina: Kiev declara Rusia stat agresor

Parlamentul unicameral de la Kiev Rada Suprema) a adoptat marti un proiect de lege prin care Rusia este declarata stat agresor, iar autoproclamatele republici Donetk si Lugansk sunt calificate drept organizatii teroriste, relateaza Agerpres.

Marturie incredibila despre spaga din PDL: Campania lui Basescu, finatata din bani negri

Au aparut noi pasaje din marturia facuta de Gabriel Sandu, lider PDL,despre spaga din campaniile electorale. Gabriel Sandu vorbeste de presiuni la adresa sa din partea conducerii PDL si aminteste de.

Gabriel Sandu, noi marturii la DNA despre spaga din PDL: Campania lui Basescu, finantata din bani publici

Au aparut noi pasaje din marturia facuta de fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, lider PDL,despre spaga din campaniile electorale. Acesta spune ca liderii PDL au facut presiuni asupra.

Grecia intervine in rezolvarea crizei din Ucraina

Ministrul grec al Afacerilor Externe, Nikos Kotzias, a declarat, miercuri, la sosirea la o reuniune de criza a UE pe tema Ucrainei, ca Grecia vrea sa previna producerea unei fracturi intre UE si Rusia, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )