Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dej: O mireasa a murit intr-un accident rutier, fiind furata de la propria nunta

B1 B1,
Dej: O mireasa a murit intr-un accident rutier, fiind furata de la propria nunta

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, dar s-a terminat tragic. O mireasa si nasa ei au murit intr-un accident in judetul Cluj. Nuntasii furasera mireasa si se indreptau spre un local din Dej,. continuă pe B1

Autocarul echipei FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad,.

TRAGEDIE la o nunta din Dej. Mireasa a fost implicata intr-un ACCIDENT RUTIER GRAV

Tragedie la o nunta din Dej. Mireasa se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost furata conform traditiei. Tanara se afla in masina impreuna cu nasa ei si alte doua persoane si mergeam.

Nunta cu ghinion: Mireasa a murit, dupa ce a fost furata.

O mireasa si nasa ei au murit intr-un accident rutier, in judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal, transmite B1 TV. Mireasa tocmai fusese furata de la nunta si se indrepta, impreuna cu nasa ei si mai multi nuntasi, spre un local din Dej, cand au lovit un cal lasat liber pe sosea. In urma impactului, nasa a murit pe loc, iar mireasa a decedat dupa cateva ore. La locul accidetului am gasit trei victime incarcerate. Una dintre victime era decedata. Toate prezentau traume .

Cluj: O mireasa a fost grav ranita, iar nasa sa a murit, in urma unui accident rutier (VIDEO)

O mireasa a fost grav ranita, iar nasa sa a murit in urma unui accident rutier petrecut, sambata noapte, in Cluj, relateaza Dejeanul. Masina in care se aflau mireasa si alte patru persoane a lovit in.

Autocarul echipei de fotbal FC Vaslui, implicat intr-un accident rutier

Autocarul echipei de fotbal FC Vaslui, care se intorcea de la un meci disputat vineri seara cu Corona Brasov, a fost implicat sambata intr-un accident rutier pe DE 581, in apropiere de Tecuci, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Galati, comisar Aurelian Ropotan, citat de Agerpres.

Buenos Aires: Cel putin 35 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs in Buenos Aires, dupa ce un tren a intrat cu putere in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once,.

Autocarul in care se aflau jucatorii FC Vaslui, implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, astazi, in timp ce revenea de la Brasov, conform surselor de presa.

Autocarul in care se aflau jucatorii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier, in timp ce revenea de la Brasov, potrivit Mediafax. Soferul a incercat sa depaseaca un.

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul FC Vaslui, implicat intr-un ACCIDENT.

Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov. Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad, autocarul gruparii moldave a incercat sa depaseasca un camion, moment in care soferul acestuia a facut brusc stanga, fara semnal si fara sa se asigure. Toate persoanele aflate in autocar sunt in afara oricarui pericol si asteapta un nou autocar pentru a ajunge pana la Vaslui. Singurul care a .

Doua persoane ranite intr-un accident frontal dintre un microbuz si un autoturism

Doua persoane au fost ranite sambata dupa-amiaza in urma unui accident rutier produs in localitatea mehedinteana Ilovat, intre un microbuz si un autoturism, victimele fiind in afara oricarui pericol.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )