Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delegatia FMI vine marti in Romania. Guvernantii declara ca sunt pregatiti.

România Liberă România Liberă,
Delegatia FMI vine marti in Romania. Guvernantii declara ca sunt pregatiti.

Delegatia Fondului Monetar International revine marti in Romania, pentru a discuta cu autoritatile de la Bucuresti despre evolutiile economice recente, politica fiscala si monetara, dar si despre aplicarea reformelor structurale, informeaza digi24. ro. Alaturi de reprezentantii FMI, in Capitala sosesc si experti ai Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Guvernantii se declara pregatiti, desi multe dintre promisiuni nu au fost respectate. Misiunea FonduluI Monetar International va trece in revista . continuă pe România Liberă

O echipa a Fondului Monetar International (FMI) vine marti la Bucuresti. Unul dintre subiectele de discutie, reducerea TVA la 9% pentru alimentele de baza

O delegatie a Fondului Monetar International va veni marti la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre recentele evolutii economice, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele structurale. Vizita se va incheia pe 14 noiembrie. Guvernul va relua discutiile FMI privind reducerea TVA la alimentele de baza la 9%, anuntase premierul Victor Ponta.

O echipa a Fondului Monetar International (FMI) vine marti la Bucuresti

O delegatie a Fondului Monetar International va veni marti la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre recentele evolutii economice, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele structurale. Vizita se va incheia pe 14 noiembrie.

Delegatia FMI soseste la Bucuresti. Analiza recentelor evolutii economice si evolutia reformelor structurale, pe agenda de discutii

Delegatia FMI vine marti la Bucuresti si gaseste Guvernul cu temele nefacute. Chiar daca prin ultima scrisoare de intentie, guvernantii ii asigurau pe membrii boardului FMI ca vor restructura din temelii.

Delegatia FMI revine in Romania. Care vor fi principalele subiecte dezbatute cu autoritatile romane

Misiunea Fondului Monetar International va veni la Bucuresti maine pentru a discuta cu autoritatile romane despre evolutiile economice recente, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele.

Victor Ponta despre intalnirile cu delegatia FMI: Trebuie sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa participe la discutiile delegatia FMI, care se afla zilele acestea la Bucuresti. Va rog pe toti, sub coordonarea vicepremierului, sa participati la toate intalnirile, sa prezentati exact situatiile si, evident, sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016. Aici sunt doua subiecte sensibile, pe care trebuie sa le prezentati partenerilor nostri internationali, a spus Ponta. Cele doua probleme sunt TVA la produsele agricole si pensiile militarilor, recalculate gresit.

Delegatia FMI revine in tara noastra

Misiunea Fondului Monetar International FMI) va veni la Bucuresti maine pentru a discuta cu autoritatile statului despre evolutiile economice recente, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele structurale, relateaza sursele de presa.

Noul Volkswagen Golf VII poate fi comandat si pe piata din Romania. Afla care sunt preturile oficiale!

Noul Volkswagen Golf poate fi comandat de luni si pe piata din Romania. Porche Romania, importatorul marcii pe piata locala, a prezentat preturile oficiale pentru noul Golf, la doua saptamani de la testele.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )