Libnet.ro
UNICEF

01:05

O echipa a Fondului Monetar International (FMI) vine marti la Bucuresti. Unul dintre subiectele de discutie, reducerea TVA la 9% pentru alimentele de baza

Hotnews Hotnews,
O echipa a Fondului Monetar International (FMI) vine marti la Bucuresti. Unul dintre subiectele de discutie, reducerea TVA la 9% pentru alimentele de baza

O delegatie a Fondului Monetar International va veni marti la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre recentele evolutii economice, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele structurale. Vizita se va incheia pe 14 noiembrie. Guvernul va relua discutiile FMI privind reducerea TVA la alimentele de baza la 9%, anuntase premierul Victor Ponta. continuă pe Hotnews

O echipa a Fondului Monetar International (FMI) vine marti la Bucuresti

O delegatie a Fondului Monetar International va veni marti la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre recentele evolutii economice, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele structurale. Vizita se va incheia pe 14 noiembrie.

O echipa a Fondului Monetar International vine astazi la Bucuresti

O delegatie a Fondului Monetar International FMI) va sosi astazi la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile statului despre recentele evolutii economice, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele structurale, relateaza sursele de presa.

Delegatia FMI vine marti in Romania. Guvernantii declara ca sunt pregatiti.

Delegatia Fondului Monetar International revine marti in Romania, pentru a discuta cu autoritatile de la Bucuresti despre evolutiile economice recente, politica fiscala si monetara, dar si despre aplicarea reformelor structurale, informeaza digi24. ro. Alaturi de reprezentantii FMI, in Capitala sosesc si experti ai Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Guvernantii se declara pregatiti, desi multe dintre promisiuni nu au fost respectate. Misiunea FonduluI Monetar International va trece in revista .

O echipa a FMI, condusa de Erick de Vrijer, vine la Bucuresti

O delegatie a Fondului Monetar International va veni marti la Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile romane despre recentele evolutii economice, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele structurale, informeaza Agerpres .

Delegatia FMI revine in tara noastra

Misiunea Fondului Monetar International FMI) va veni la Bucuresti maine pentru a discuta cu autoritatile statului despre evolutiile economice recente, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele structurale, relateaza sursele de presa.

Delegatia FMI revine in Romania. Care vor fi principalele subiecte dezbatute cu autoritatile romane

Misiunea Fondului Monetar International va veni la Bucuresti maine pentru a discuta cu autoritatile romane despre evolutiile economice recente, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele.

Averstismentul FMI pentrul presedintele SUA

Statele Unite, indiferent de viitorul presedinte, trebuie sa rezolve rapid problema asa-numitului varf fiscal, care risca sa aiba urmari nefaste asupra economiei mondiale, a atras atentia luni directoarea Fondului Monetar International FMI) Christine Lagarde, relateaza AFP, conform surselor de presa.

Guvernul este foarte pregatit pentru vizita FMI

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul este foarte pregatit pentru vizita Fondului Monetar International FMI), iar mesajul transmis de pietele financiare, prin emisiunea de obligatiuni de 1,5 miliarde euro, a fost unul puternic si favorabil tarii noastre, fiind posibila, in continuare, o scadere a ran-damentelor sub 5%.

Surse: Echipa de experti a FMI se intalneste joi cu presedintele Basescu

Presedintele Traian Basescu va avea joi, la ora 11, o intalnire cu echipa de experti a FMI, condusa de seful misiunii Fondului in Romania, Erik de Vrijer, au declarat, marti, surse oficiale, citate de.

Delegatia FMI soseste la Bucuresti. Analiza recentelor evolutii economice si evolutia reformelor structurale, pe agenda de discutii

Delegatia FMI vine marti la Bucuresti si gaseste Guvernul cu temele nefacute. Chiar daca prin ultima scrisoare de intentie, guvernantii ii asigurau pe membrii boardului FMI ca vor restructura din temelii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )