Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dell a inlocuit laptop-uri care din cauza procesului de fabricatie miroseau a urina de pisica

Hotnews Hotnews,
 Dell a inlocuit laptop-uri care din cauza procesului de fabricatie miroseau a urina de pisica

Dell s-a confruntat cu o problema iesita din comun dupa ce clienti din mai multe parti ale lumii s-au plans ca un model nou de laptop emana un miros asemanator cu urina de pisica, relateaza The Guardian. Compania a spus ca nu exista nicio contaminare biologica si niciun pericol pentru sanatate, explicand ca mirosurile vin din procesul de fabricatie care a fost schimbat. continuă pe Hotnews

Condamnatii prezinta cazul unei femei care si-a petrecut cei mai frumosi ani ai vietii in inchisoare din cauza drogurilor

Adriana Stoicescu prezinta cazul unei femei care si-a petrecut cei mai frumosi ani ai vietii in inchisoare din cauza drogurilor, in cadul emisiunii Condamnatii, difuzata de B1 TV. Cristina este.

Condamnatii prezinta cazul unei femei care si-a petrecut cei mai frumosi ani ai vietii in inchisoare din cauza drogurilor (VIDEO)

Adriana Stoicescu prezinta cazul unei femei care si-a petrecut cei mai frumosi ani ai vietii in inchisoare din cauza drogurilor, in cadul emisiunii Condamnatii, difuzata de B1 TV. Cristina este.

Temeri de haos in reteaua de transport si numeroase trenuri anulate, din cauza unei furtuni ce a lovit Marea Britanie

O mare parte din trenuri au fost anulate, luni dimineata, in sudul Angliei, din cauza unei furtuni care a lovit Marea Britanie, cauzand un haos in reteaua de transport, relateaza AFp. Toti operatorii.

Franta: Cel putin 75.000 de locuinte au ramas fara curent electric din cauza unei furtuni

Cel putin 75. 000 de mii de locuinte din Franta au ramas fara curent electric din cauza unei furtuni tomnatice ce afecteaza o parte din vestul Europei, informeaza AFP. Totodata, serviciile de feribot care.

15.000 de romani mor in fiecare an din cauza consumului de alcool. Suntem pe PRIMUL loc in Uniunea Europeana

Peste 15 mii de oameni mor anual in tara noastra din cauza consumului de alcool. Desi romanii nu sunt bautorii de top ai Europei, suntem pe primele locuri in clasament in ceea ce priveste rata mortalitatii.

Reactorul 6 al Centralei nucleare de la Kozlodui a fost oprit din cauza unei avarii

Reactorul 6 al Centralei nucleare de la Kozlodui a fost oprit, luni, la ora locala 07:30, din cauza unei avarii, informeaza Agerpres. Potrivit biroului de rpesa al centralei, s-a inregistrat o defectiune a.

Tatal lui Serban Huidu s-a ales cu datorii din cauza sotiei, iar acum isi doreste sa divorteze de aceasta

Scandal in familia lui Serban Huidu. Tatal acestuia spune ca a pierdut 100. 000 de euro din cauza sotiei si vrea sa divorteze. Femeia ameninta ca vrea sa plece in Germania sa munceasca pentru ca s-ar fi.

Marinari de pe Flaminia refuza sa plece din Portul Constanta din cauza starii precare a navei

O parte din membrii echipajului navei portcontainer Flaminia, distrusa partial intr-un incendiu si care ar urma sa paraseasca Romania pentru decontaminare, cel mai probabil intr-un port din Grecia, refuza sa plece din Portul Constanta din cauza starii precare in care se afla vasul, relateaza Mediafax.

O emisiune de radio cenzurata din cauza lui Reghecampf

Scandal in media aparut in jurul antrenorului stelist Laurentiu Reghecampf, dupa ce postul Gsptv a decis scoaterea din grila de programe a emisiunii pe care jurnalistul Gabi Safta o realiza zilnic la Radio Gsp.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Din cauza peturilor aruncate de turisti, varful Negoiu a depasit in inaltime varful Moldoveanu

In semn de apreciere pentru functionarii publici romani, Solitaire isi schimba numele in BugetaireDupa Visinescu, ies la iveala si alti tortionari: Maresalul Antonescu traieste si sta in BerceniDin cauza peturilor aruncate de turisti, varful Negoiu a depasit in inaltime varful MoldoveanuSangele artificial, bucuria soferilor: M-a oprit politia? Imi schimb sangele cu unul nealcoolizat!Dupa ce Politia l-a vazut la Dansez pentru tine, Wilmark a fost deportat in Columbia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )