Libnet.ro
UNICEF

18:00

Deputatul fugar Marko Attila, scapat de Parlament din lipsa de cvorum

Adevărul Adevărul,
Deputatul fugar Marko Attila, scapat de Parlament din lipsa de cvorum

Cazul deputatului UDMR care a fugit din tara dupa ce DNA a cerut arestarea sa, Marko Attila, a fost amanat din lipsa de cvorum. DNA a trimis la Parlament, recent, a doua cerere de retinere si arestare a alesului, iar Marko a transmis saptamana trecuta ca demisioneaza, insa demisia nu s-a inregistrat intrucat trebuia trimis documentul original si nu o copie scanata. continuă pe Adevărul

Deputatul UDMR Marko Attila a fost salvat din lipsa de cvorum: Sedinta plenului a fost anulata (VIDEO)

Marko Attila a fost salvat din lipsa de cvorum, informeaza B1 TV. Parlamentul a primit recent, a doua cerere de retinere si arestare a lui Marko Attila de la Directia Nationala Anticoruptie. Deputatul UDMR a.

Dosar de politician: Cum a scapat Marko Attila de arestare (VIDEO)

Deputatul Marko Attila este acuzat de fapte de coruptie. Camera Deputatilor a incuviintarea retinerea lui Marko Attila intr-un alt dosar de coruptie. Povestea fugii lui din tara este halucinanta. Individul a.

Cererea de incuviintare a arestarii lui Marko Attila, suspendata din lipsa de cvorum. Votul, saptamana viitoare

Update 14. 27- Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce sedinta Camerei a fost suspendata din lipsa de cvorum, ca acest lucru nu are legatura cu cererea DNA referitoare la.

Cazul Marko Attila, din nou in Parlament: Alesii decid soarta deputatului UDMR

Soarta arestarii deputatului UDMR Marko Attila se decide astazi in Parlament, informeaza B1 TV. Plenul Camerei Deputatilor se reuneste pentru a hotari daca incuviinteaza sau nu cererea procurorilor anticorupt.

Sedinta Camerei Deputatilor, suspendata din lipsa de cvorum

Camera Deputatilor si-a suspendat, miercuri, din lipsa de cvorum, sedinta in care era prevazuta discutarea raportului Comisiei juridice privind cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila.

Cererea de incuviintare a arestarii lui Marko Attila, discutata astazi

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor discuta azi raportul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila. Saptamana trecuta, deputatii au amanat votul pentru arestarea.

Liderul PNL, Ludovic Orban, despre cazul Marko Attila: A fost o intelegere tacita la nivelul conducerii PSD. Saptamana viitoare votam cererea DNA, daca demisia nu ajunge in original

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila va fi votata, in plen, saptamana viitoare, daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )