Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dosar de politician: Cum a scapat Marko Attila de arestare (VIDEO)

B1 B1,
Dosar de politician: Cum a scapat Marko Attila de arestare (VIDEO)

Deputatul Marko Attila este acuzat de fapte de coruptie. Camera Deputatilor a incuviintarea retinerea lui Marko Attila intr-un alt dosar de coruptie. Povestea fugii lui din tara este halucinanta. Individul a. continuă pe B1

Deputatul fugar Marko Attila, scapat de Parlament din lipsa de cvorum

Cazul deputatului UDMR care a fugit din tara dupa ce DNA a cerut arestarea sa, Marko Attila, a fost amanat din lipsa de cvorum. DNA a trimis la Parlament, recent, a doua cerere de retinere si arestare a alesului, iar Marko a transmis saptamana trecuta ca demisioneaza, insa demisia nu s-a inregistrat intrucat trebuia trimis documentul original si nu o copie scanata.

Deputatul UDMR Marko Attila a fost salvat din lipsa de cvorum: Sedinta plenului a fost anulata (VIDEO)

Marko Attila a fost salvat din lipsa de cvorum, informeaza B1 TV. Parlamentul a primit recent, a doua cerere de retinere si arestare a lui Marko Attila de la Directia Nationala Anticoruptie. Deputatul UDMR a.

Cererea de incuviintare a arestarii lui Marko Attila, discutata astazi

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor discuta azi raportul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila. Saptamana trecuta, deputatii au amanat votul pentru arestarea.

Liderul PNL, Ludovic Orban, despre cazul Marko Attila: A fost o intelegere tacita la nivelul conducerii PSD. Saptamana viitoare votam cererea DNA, daca demisia nu ajunge in original

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila va fi votata, in plen, saptamana viitoare, daca.

Cazul Marko Attila, din nou in Parlament: Alesii decid soarta deputatului UDMR

Soarta arestarii deputatului UDMR Marko Attila se decide astazi in Parlament, informeaza B1 TV. Plenul Camerei Deputatilor se reuneste pentru a hotari daca incuviinteaza sau nu cererea procurorilor anticorupt.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )