Libnet.ro
UNICEF

05:00

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost retinut de DNA pentru 24 de ore

B1 B1,
Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost retinut de DNA pentru 24 de ore

Theodor Nicolescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA, informeaza B1 TV. Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Theodor. continuă pe B1

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, retinut de DNA in dosarul ANRP

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost retinut de procurorii anticoruptie, joi, in dosarul privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, judecatorii de la ICCJ urmand sa decida daca vor dispune.

Deputatul Theodor Nicolescu, retinut de DNA: Sunt pregatit pentru orice. Scopul meu final este sa obtin achitarea in acest dosar!

Deputatul PNL, Theodor Nicolescu, a fost retinut joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Deputatii au aprobat miercuri cererile DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii sale preventive. Nicolescu a fost citat in dosarul ANRP in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

UPDATE: Deputatul PNL Theodor Nicolescu, retinut

42: Theodor Nicolescu a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat timp de o ora de catre procurorii anticoruptie.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a ramas fara imunitate

Actualizare 17:44 Camera Deputatilor a votat, astazi, cu 174 de optiuni pentru si 99 impotriva, ridicarea imunitatii liberalului Theodor Nicolescu, scriu surse din presa.

Deputatul liberal Theodor Nicolescu afla daca poate fi retinut si arestat

Deputatul liberal Theodor Nicolescu afla miercuri daca poate fi retinut si arestat, informeaza B1 TV. Plenul Camerei Deputatilor ia o decizie in privinta cererii DNA. Anchetatorii l-au luat in vizor pe deputat.

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea deputatului PNL Theodor Nicolescu

Deputatii din Comisia Juridica au dat aviz pozitivcererii de arestare a deputatului PNL Theodor Nicolescu, transmite B1 TV. DNA a cerut arestarea preventiva a liberalului, acuzat de luare de mita si trei infrac.

Deputatul Theodor Nicolescu a fost retinut

ACTUALIZARE 13:44 Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore, in dosarul privind retrocedari ilegale, transmit surse din presa.

Deputatul de Arges Theodor Nicolescu poate fi retinut si arestat

Camera Deputatilor a dat, in urma cu doar cateva ore, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului liberal Theodor Nicolescu.

Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de retinere si arestare preventiva a deputatului PNL Theodor Nicolescu

Votul Comisiei Juridice a Senatului in cazul cererii de incuvintarea a arestarii senatorului liberal Theodor Niculescu, formulata de DNA, va avea loc luni la ora 11.

Comisia juridica da astazi raportul in cazul deputatului PNL Theodor Nicolescu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor prezinta astazi raportul in cazul cererii DNA de incuviintare a arestarii deputatului Theodor Nicolescu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )