Libnet.ro
UNICEF

17:00

Deputatul PSD Vlad Cosma, pus sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul PSD Vlad Cosma, pus sub control judiciar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti au dispus, astazi, masura controlului judiciar in cazul deputatului PSD Vlad Cosma pe intreaga perioada a urmaririi penale pentru infractiunea de trafic de influenta, transmite un comunicat publicat pe site-ul DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul PSD Vlad Cosma, pus sub control judiciar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti au dispus, astazi, masura controlului judiciar in cazul deputatului PSD Vlad Cosma pe intreaga perioada a urmaririi penale pentru infractiunea de trafic de influenta, transmite un comunicat publicat pe site-ul DNA.

Deputatul PSD Vlad Cosma, sub control judiciar

Deputatul PSD Vlad Cosma a fost pus sub control judiciar, ceea ce presupune ca nu are voie sa vorbeasca cu tatal lui, Mircea Cosma. Vlad Cosma a fost, miercuri, la DNA Ploiesti, pentru acte procedurale. Tot.

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat luni de Comisia juridica a Camerei. Ministerul Justitiei a cerut incuviintarea arestarii preventive

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa il audieze, luni, pe deputatul PSD Vlad Cosma, in cazul caruia Ministerul Justitiei a solicitat incuviintarea arestarii preventive, anunta Mediafax. Comisia juridica urmeaza sa intocmeasca un raport, care va fi supus dezbaterii plenului Camerei Deputatilor.

Deputatul PSD Vlad Cosma, urmarit pentru fapte de coruptie, pus sub control judiciar

Procurorii DNA au dispus masura controlului judiciar in cazul deputatului PSD Vlad Cosma pe intreaga perioada a urmaririi penale pentru infractiunea de trafic de influenta. Deputatul PSDs-a prezentat.

Deputatul PSD Vlad Cosma, urmarit penal pentru fapte de coruptie, pus sub control judiciar

Procurorii DNA au dispus masura controlului judiciar in cazul deputatului PSD Vlad Cosma pe intreaga perioada a urmaririi penale pentru infractiunea de trafic de influenta, parlamentarul prezentandu-se miercuri la sediul DNA Ploiesti, unde i-a fost adusa la cunostinta aceasta masura.

Deputatul Vlad Cosma nu are voie sa vorbeasca sau sa se intalneasca cu tatal sau Mircea Cosma

Deputatul Vlad Cosma, pus sub contol judiciar de procurorii Directionale Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti in dosarul in care este acuzat, alaturi de tatal sau, Mircea Cosma, de trafic de influenta, nu are voie sa-si intalneaca parintele si nici sa vorbeasca cu el.

Deputatul Vlad Cosma nu are voie sa vorbeasca sau sa se intalneasca cu tatal sau, Mircea Cosma

Deputatul Vlad Cosma, pus sub contol judiciar de procurorii Directionale Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti in dosarul in care este acuzat, alaturi de tatal sau, Mircea Cosma, de trafic de influenta, nu are voie sa-si intalneaca parintele si nici sa vorbeasca cu el.

ICCJ: Mircea Cosma va fi cercetat in continuare in stare de libertate sub control judiciar

Mircea Cosma ramane sub control judiciar, potrivit unei decizii luate, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. Acestia au judecat contestatia procurorilor la decizia de a-l cerceta pe.

Pledoaria deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei Deputatilor: Am fost invinuit drept cadou de ziua mea

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. in aproximativ doua luni de zile au fost invinuiti 3 membri ai familiei mele, sora mea, tatal.

Pledoaria teatrala a deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei: Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri (VIDEO)

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )