Libnet.ro
UNICEF

00:07

Descinderi la o fabrica de ciocolata din Rusia detinuta de Petro Porosenko

Adevărul Adevărul,
Descinderi la o fabrica de ciocolata din Rusia detinuta de Petro Porosenko

Echipaje ale politiei ruse au inconjurat o fabrica de ciocolata din Rusia apartinand companiei Roshen, detinuta de presedintele ucrainean Petro Porosenko, relateaza Radio Free Europe / Radio Liberty. continuă pe Adevărul

Presa: Descinderi la o fabrica de ciocolata din Rusia detinuta de Petro Porosenko

Echipaje ale politiei ruse au inconjurat o fabrica de ciocolata din Rusia apartinand companiei Rosen, detinuta de presedintele ucrainean Petro Porosenko, transmite Radio Free Europe.

Rusia: Politia a inconjurat o fabrica de ciocolata a presedintelui ucrainean Petro Porosenko

O fabrica de ciocolata din Rusia, apartinand companiei Rosen si detinuta de presedintele ucrainean Petro Porosenko, a fost incojurata de agenti de politie cu cagule pe fete, relateaza Radio Free Europe. in.

Presedintele Petro Porosenko si-a propus dezoligarhizarea Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat sambata ca nu-i va mai lasa pe oligarhi sa semene haos in tara. Liderul de la Kiev sutine ca Ucraina are nevoie de o dezoligarhizare.

Petro Porosenko: in 2012, 80% dintre agentii secreti ucraineni erau spioni rusi

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat in cadrul unei intalniri cu studentii la universitatea Karazin din Harkov ca, in 2012, 80% dintre agentii secreti ucraineni erau recrutati de serviciul rus de informatii FSB, potrivit agentiei Zik.

Rusia. DESCINDERI la o fabrica de ciocolata a lui Porosenko

Mai multi politisti rusi au descins la o fabrica de ciocolata din Rusia apartinand companiei Rosen, detinuta de presedintele ucrainean Petro Porosenko, informeaza relateaza Radio Free Europe, potrivit Medi.

Oferta de munca din Rusia lui Putin: 700 de dolari ca sa il injuri de 135 ori pe Obama

In razboiul informational cu Occidentul, Rusia foloseste sute de oameni, bine platiti pentru a comenta si posta in mediul virtual, sub diverse pseudonime si de pe conturi false cu scopul de a propaga mesaje pro-Kremlin. Unul dintre acesti indivizi a explicat mecanismul de propaganda al Rusiei.

Angela Merkel: UE trebuie sa sustina tarile dependente masiv de livrarile de resurse energetice din Rusia

Cancelarul german Angela Merkel a declarat in timpul conferintei Securitatea europeana si conflictul din Ucraina, desfasurata la Universitatea din Helsinki, ca Uniunea Europeana trebuie sa sustina.

Un vulcan din Rusia a aruncat la 10 km in aer un nor de cenusa. Sunt semnele unei eruptii MAJORE!

Vulcanul Shiveluch, din estul Peninsulei Kamchatka Rusia), a aruncat in aer, noaptea trecuta, cenusa si praf vulcanic, pana la o inaltime de peste 10 km, relateaza TASS. Potrivit datelor seismice, vulcanul.

FOTO: Unde si-a ingropat comorile VLADIMIR PUTIN si ce gasesti daca te STRECORI intr-o BAZA MILITARA AVIATICA din RUSIA

O baza militara aviatica ruseasca din apropiere de Sankt Petersburg a fost extinsa recent pentru a putea gazdui mai multe avioane si elicoptere vechi.

Ion Cristoiu: Arestarile din ultimul timp, izvorate, toate, din inhatarea coruptilor, seamana cu cele din Rusia lui Gogol

Jurnalistul Ion Cristoiu isi incepe articolul publicat duminica pe blogul personal cu o comparatie intre arestarile DNA din Romania si arestarile din Rusia lui Gogol. Arestarile din ultimul timp,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )