Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire: Cel mai mare dinozaur carnivor, gasit in Portugalia.

România Liberă România Liberă,
Descoperire: Cel mai mare dinozaur carnivor, gasit in Portugalia.

O noua specie de dinozaur, probabil cel mai mare carnivor care a trait in Europa, in urma cu aproximativ 150 milioane de ani, a fost descoperita in Portugalia, informeaza AFP, conform Mediafax. Oasele fosilizate ale acestui dinozaur carnivor, ce avea o lungime de 10 metri si o greutate de 4-5 tone, au fost descoperite de cercetatori la nord de Lisabona. Initial atribuite unui Torvosaurus tanneri, o specie care traia in America de Nord, paleontologii au stabilit in cele din urma, analizand . continuă pe România Liberă

Oasele celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa, descoperite in Portugalia

Oase ale celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa au fost descoperite la 70 kilometri de Lisabona, Portugalia, potrivit BBC News. Dinozaurul, numit Torvosaurus gurneyi, un animal de 10 metri lungime si.

Oasele celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa, descoperite in Potugalia

Oase ale celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa au fost descoperite la 70 kilometri de Lisabona, Portugalia, potrivit BBC News. Dinozaurul, numit Torvosaurus gurneyi, un animal de 10 metri lungime si.

Meciul Froch-Groves pe cel mai mare stadion din Anglia

Rejucarea meciului dintre Carl Froch si George Groves va avea loc in ultima zi a lunii mai pe cel mai mare stadion din Anglia, au anuntat marti organizatorii luptei.

(P) Pe 14-15 martie are loc cel mai mare targ de cariera din Timisoara - Angajatori de TOP

Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara va avea loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 40 de companii participante, iar in cele doua.

Cel mai mare spital privat din vestul Romaniei se chinuie sa ramana pe linia de plutire

Spitalul privat la care au apelat numerosi timisoreni pentru a naste in conditii cat mai bune a pierdut intr-un scurt timp peste jumatate din clienti. Situatia financiara a unitatii a fost aproape de colaps, Finantele ajungand sa scoata la licitatie aparatura medicala a spitalului. Pentru revenirea pe piata serviciilor medicale, noua conducere este dispusa sa mearga din usa in usa pentru a cauta clienti.

Din rege in cersetor in lumea Bitcoin: cum a esuat cel mai mare serviciu si a pierdut sute de milioane de dolari

Finalul lunii februarie a adus cea mai proasta veste pentru lumea Bitcoin. Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb valutar, si-a cerut falimentul, admitand ca a pierdut aproape jumatate de miliard de dolari, cei mai multi bani fiind ai clientilor. Ce a destabilizat insa acest serviciu si cum a ajuns un colos in colaps financiar?.

Fostul director al Microsoft, despre companie si cel mai mare regret al sau: Daca esuam, speram la urmatorul val

Microsoft si-a schimbat directorii la inceputul lunii februarie. Steve Ballmer, fostul director, a vorbit recent despre ce inseamna aceasta companie, ce regreta cel mai mult si cat de mult l-a schimbat averea pe care a strans-o in ultimele decenii la Microsoft.

Romania, cea mai mare crestere economica anuala din UE in T4 2013

Produsul Intern Brut al Romaniei a inregistrat o crestere de 5,1% in trimestrul patru al anului trecut T4 2013), comparativ cu perioada similara a anului 2012, acesta fiind cel mai mare avans anual inregistrat de o tara membra a Uniunii Europene, potrivit unor estimari revizuite publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Dupa ce Guvernul a dat pe degeaba cea mai mare parte din rezerva de pacura, tara poate ramane si fara gaze

Riscul blocarii livrarilor de gaze din Rusia in Europa prin Ucraina a crescut semnificativ si acest lucru se poate intampla in orice moment, sustine Mihail Korecmkin, presedintele East European Gas Analysis. Totodata rezervele de metan, din depozitele subterane din Ucraina sunt la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani.

Rusia numeste administrator la Privatbank, cea mai mare banca banca ucraineana

Banca centrala a Rusiei a numit joi un administrator provizoriu la conducerea filialei ruse a Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina in functie de active, al carei actionar principal este un oligarh ucrainean numit guvernator de regiune de noile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )