Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oasele celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa, descoperite in Potugalia

B1 B1,
Oasele celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa, descoperite in Potugalia

Oase ale celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa au fost descoperite la 70 kilometri de Lisabona, Portugalia, potrivit BBC News. Dinozaurul, numit Torvosaurus gurneyi, un animal de 10 metri lungime si. continuă pe B1

Oasele celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa, descoperite in Portugalia

Oase ale celui mai mare dinozaur carnivor care a trait in Europa au fost descoperite la 70 kilometri de Lisabona, Portugalia, potrivit BBC News. Dinozaurul, numit Torvosaurus gurneyi, un animal de 10 metri lungime si.

Descoperire: Cel mai mare dinozaur carnivor, gasit in Portugalia.

O noua specie de dinozaur, probabil cel mai mare carnivor care a trait in Europa, in urma cu aproximativ 150 milioane de ani, a fost descoperita in Portugalia, informeaza AFP, conform Mediafax. Oasele fosilizate ale acestui dinozaur carnivor, ce avea o lungime de 10 metri si o greutate de 4-5 tone, au fost descoperite de cercetatori la nord de Lisabona. Initial atribuite unui Torvosaurus tanneri, o specie care traia in America de Nord, paleontologii au stabilit in cele din urma, analizand .

Asa arata SPATELE celui mai MARE sportiv din lume. Risca sa ramana PARALIZAT daca mai continua

La Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, momentul in care Plushenko a parasit gheata, acuzand dureri de spate, asta desi medicul ii daduse OK-ul pentru a intra in competitie, a adunat foarte multe critici.

(P) Pe 14-15 martie are loc cel mai mare targ de cariera din Timisoara - Angajatori de TOP

Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara va avea loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 40 de companii participante, iar in cele doua.

Ministrul britanic de Externe: Situatia din Ucraina, cea mai mare criza din Europa secolului XXI

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a afirmat ca situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care Europa a traversat-o in secolul XXI, relateaza BBC News. Aceasta este cea mai mare criza din Europa.

Ministrul britanic de Externe: Ucraina, cea mai mare criza a Europei din secolul XXI

Situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care a traversat-o Europa in secolul XXI, este de parere ministrul britanic de Externe, William Hague. Aflat la Kiev, Hague a declarat pentru BBC Radio 4 ca aceasta est.

William Hague: Ucraina este cea mai mare criza a Europei din secolul XXI

Situatia din Ucraina este cea mai mare criza pe care a traversat-o Europa in secolul XXI, considera ministrul britanic de Externe, William Hague, aflat la Kiev, relateaza BBC News Online.

Dupa un an de la moartea lui Hugo Chavez, Venezuela este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii 10 ani

La exact un an de la moartea celui mai indragit lider venezuelean, Hugo Chavez, tara este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii zece ani. Protestele violente, soldate cu 18 morti, s-au oprit doar.

Presa internationala despre Ucraina: Pentru Vladimir Putin, destramarea Ununii Sovietice a fost cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului 20

Pentru Vladimir Putin, destramarea Ununii Sovietice a fost cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului 20. Obsesia lui Putin este restaurarea infloritoarei Rusia prin restaurarea imperiului sau, scrie New York Times. O multime de politicieni occidentali si experti s-au intrebat: care este sfarsitul jocului presedintelui rus Vladimir Putin in Ucraina?, se intreaba CNN. Ceea ce este clar este faptul ca presedintele Vladimir Putin are intentia de a mentine Kievul fara putere, cu orice risc pentru Rusia, afirma The Guardian.

Miscarea pe care cea mai mare companie petroliera din Rusia o va face in Ucraina

Cea mai mare companie petroliera din Rusia, Rosneft, controlata de stat, ar putea cumpara rafinaria din Odesa, Ucraina. Rafinaria din Odesa a fost preluata de banca rusa VTB, controlata tot de stat, in contul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )