Libnet.ro
UNICEF

20:00

Descoperire ULUITOARE intr-o padure din Suceava. A fost tinuta de MARELE DOMNITOR

Antena3 Antena3,
Descoperire ULUITOARE intr-o padure din Suceava. A fost tinuta de MARELE DOMNITOR

O descoperire de o mare insemnatate arheologica a fost consemnata zilele trecute intr-o padure dintre localitatile Rasca si Malini. Este vorba de o sabie voievodala asemanatoare cu cea detinuta de cel. continuă pe Antena3

O sabie voievodala a fost descoperita intr-o padure din Suceava

Un barbat din localitatea Rasca, judetul Suceava, a gasit o sabie veche, in timp ce cauta solutii de exploatare a unei parcele silvice de la granita dintre Rasca si Malini.

Consilier judetean din Suceava, suspectat de conflict de interese

Consilierul judetean din Suceava, Nistor Tatar este suspectat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese, informeaza un comunicat de presa remis de institutie.

Un procuror este tinut ostatic intr-un tribunal din Istanbul, de catre o grupare revolutionara de stanga

Un procuror, care se ocupa de cazul unui tanar ranit de politie in timpul protestelor anti-guvernamentale, a fost luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul, de catre mai multi indivizi inarmati, informeaza ho.

Un procuror a fost luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul

Barbati inarmati au luat, azi, ostatic intr-un tribunal din Istanbul procurorul care se ocupa de o ancheta lansata dupa moartea unui tanar ranit de politie in timpul protestelor antiguvernamentale din 2013, a informat mass-media locala, citata de AFP.

Procurorul luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul de catre o grupare de stanga a murit din cauza ranilor suferite

Procurorul luat ostatic, marti, intr-un tribunal din Istanbul de catre o grupare revolutionara de stanga, a murit din cauza ranilor suferite, informeaza Mediafax. in timpul interventiei fortelor speciale,.

Perchezitii DIICOT, intr-un dosar din domeniul criminalitatii cibernetice

Procurorii DIICOT Olt au efectuat, marti, mai multe perchezitii, intr-un dosar din domeniul criminalitatii informatice, cu un prejudiciu de 25. 000 USD, informeaza un comunicat al institutiei.

Avarii la reteaua electrica din Suceava, din cauza vantului puternic

Mai multe avarii s-au produs, miercuri dupa-amiaza, la reteaua electrica din judetul Suceava, din cauza vantului puternic, infrmeaza Mediafax.

Atac terorist fara precedent intr-o universitate din Kenya. 147 de oameni au fost ucisi si alti 79, raniti

Cel mai sangeros atentat din istoria Kenyei din ultimii 16 ani s-a soldat cu 147 de morti si 79 de raniti. Atacul, dat la o universitate din estul tarii, a fost revendicat de teroristii care au comis masacrul de.

Un procuror a fost LUAT ostatic intr-un tribunal din Istanbul

MehmetSelimKiraz, un procuror din Istanbul a fost luat ostatic de un grup extremist de dreapta, intitulat DHKP/C, chiar in incinta unui tribunal din Istanbul. Oficialul judiciar ancheta cazul lui Berkin.

Doi barbati impuscati intr-un poligon din Bucuresti: Un client a tras in instructor, apoi s-a sinucis

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )