Libnet.ro
UNICEF

23:00

Descoperirea uimitoare in adancului unui lac din America. Ce s-a aflat despre acest crucifix urias

Antena3 Antena3,
Descoperirea uimitoare in adancului unui lac din America. Ce s-a aflat despre acest crucifix urias

O echipa de scafandri din America a descoperit, pe fundul lacului Michigan, un crucifix urias. Localnicii in varsta si-au amintit povestea sfasietoare din spatele acestei statui sfintite. Totul s-a intamplat. continuă pe Antena3

Bursele din America Latina au inchis in scadere

Bursele din America Latina au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in scadere.

Bursele din America Latina au deschis in scadere

Bursele din America Latina au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, pentru infractiuni informatice

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzat de infractiuni privind comertul.

Ionel Ganea depune plangere, la DNA, impotriva unui club din Liga I

Tehnicianul Ionel Ganea, fost component al generatiei de aur, a depus o plangere, marti, la sediul DNA, impotriva unui club din Liga I, care ar fi avut restante salariale fata de el.

Descoperirea uimitoare care se poate transforma in cea mai eficienta arma impotriva LEUCEMIEI. Celulele canceroase, tranformate in celule ale sistemului imunitar

Cercetatorii de la Universitatea Stanford au reusit sa transforme celulele canceroase in celule ale sistemului imunitar. Este o descoperire uimitoare, spun americanii, care poate deveni o arma eficienta impotriva .

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit intr-un lac din Uruguay

Peste 10 persoane si-au gasit sfarsitul dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropiere de o statiune turistica din Uruguay. Aparatul de zbor, un Beechcraft B-90 King Air, apartinea unei companii.

VIDEO: O grenada din al doilea Razboi Mondial, gasita in curtea unui liceu din Cluj

O grenada din al doilea razboi mondial a fost gasita in curtea unui liceu din Turda, judetul Cluj, de catre un copil care se juca pe terenul de sport al scolii, proiectilul fiind ridicat ulterior de pirotehnisti, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Carmen Jucan, un copil care se juca in curtea unui liceu din Turda a gasit un proiectil sub tribunele unui teren de sport. Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca in curtea unei unitati de invatamant din Turda, de pe strada Tineretului, a fost gasit un proiectil.

Iasi. Explozia unui proiectil din al Doilea Razboi Mondial, aproape a omorat un barbat

Un barbat de 51 de ani din comuna Deleni a ajuns, marti, in stare grava la Spitalul de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce un proiectil de 76 de milimetri, provenind din al Doilea Razboi Mondial,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )