Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diaconescu, la Ministerul Economiei: Am banii pentru preluarea Oltchim.

România Liberă România Liberă,
Diaconescu, la Ministerul Economiei: Am banii pentru preluarea Oltchim.

Dan Diaconescu a declarat vineri ca are banii necesari pentru preluarea Oltchim si sustine ca OPSPI si Ministerul Economiei au incalcat confidentialitatea negocierilor, livrand documente si informatii presei, potrivit Mediafax. Banii au fost si inainte de privatizare, sunt si acum si vor fi si de acum incolo, dar mai trebuie ca si Ponta sa-i vrea. Partenerii nostri in aceasta trazactie OPSPI si Ministerul Economiei - n. r. ) au incalcat toate clauzele de confidentialitate, furnizand presei . continuă pe România Liberă

Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim.

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Potrivit lui Ponta, in masura in care privatizarea Oltchim esueaza, responsabilitatea apartine Ministerului Economiei, dar a adaugat ca actuala echipa a preluat din mers o procedura care era .

V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta citat de Agerpres.

A cincea zi de negocieri pentru preluarea Oltchim.

Negocierile pentru preluarea combinatului Oltchim au ajuns in cea de-a cincea zi. Dan Diaconescu se plange de clauzele contractuale si are tot felul de temeri, potrivit digi24. ro. Diaconescu vrea sa se asigure ca societatile de stat care au bani de recuperat de la Oltchim nu vor cere insolventa combinatului, imediat dupa vanzare. Guvernul, pe de alta parte, nu crede ca omul de afaceri are banii pe care i-a promis pentru preluarea combinatului. Iar dupa aceste discutii care s-au intins pe .

Ponta: Luni expira termenul pana la care Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu.

Ponta: Informatia ca Diaconescu dispune de banii pentru Oltchim e falsa. Avocatul lui Diaconescu infirma

Premierul Victor Ponta considera informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, aparuta joi, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada.

Ponta: Informatia ca Diaconescu dispune de banii pentru Oltchim e falsa. Avocatul lui Diaconescu vine cu explicatii

Premierul Victor Ponta considera informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, aparuta joi, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca.

Negocieri pentru privatizarea Oltchim

47 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat de la Oltchim a sosit in urma cu cateva minute la Ministerul Economiei. 30 - SIE, chemat la raport de Ponta Directorul Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a venit in aceasta dimineata la sediul Guvernului, ca sa discute cu premierul Victor Ponta despre situatia de la Oltchim, au declarat surse oficiale. 53: Reprezentantii consultantului PwC pentru privatizarea Oltchim au intrat in aceasta dimineata in Ministerul Economiei. Negocierile pentru semnarea contractului de privatizare vor fi reluate incepand cu ora 11, potrivit ultimelor date disponibile. 30 : Sute de angajati protesteaza din nou la Oltchim Sute de angajati ai combinatului Oltchim au iesit astazi din nou in strada, relateaza sursele de presa. Protestatarii cer autoritatilor sa rezolve situatia. Si la Arpechim Pitesti angajatii protesteaza. in jur de 600 de oameni cer lamurirea situatiei de la Arpechim. 00: Videanu il ameninta pe Ponta cu justitia pentru subminarea economiei in cazul Oltchim Adriean Videanu, liderul Partidului Democrat Liberal PDL) i-a cerut prrimului ministru, Victor Ponta, sa prezinte, in termen de 48 de ore, argumente in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea combinatului Oltchim, el declarand ca, in caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale, relateaza sursele de presa. El a spus, ca Ponta este singurul vinovat pentru inchiderea Oltchim si pentru esecul privatizarii combinatului. Premierul Victor Ponta a declarat, aseara, la un post de televiziune, ca are indicii ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru vanzarea combinatului valcean Oltchim are legaturi cu liderul PDL Adriean Videanu si ca aceste informatii vor fi probate de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Diaconescu, la Ministerul Economiei. Se reiau negocierile.

Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, se afla la Ministerul Economiei pentru a relua negocierile privind semnarea contractului de privatizare a combinatului chimic, potrivit Realitatea TV.

Politic Show: Privatizarea Oltchim: De ce va fi menajat DD de catre USL si PDL; Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier; Senatul este de acord ca judecatorii CCR sa aiba trecut politic

Diaconu - in loc de demisie, un nou mandat. In ciuda verdictului definitiv de incompatibilitate primit in instanta si a legii care ii interzice sa candideze pentru un nou. Stefan Pirpiliu Forta Civica): Nu putem exclude oameni carora nu li se poate reprosa ceva concret. Stefan Pirpiliu, secretarul general al Fortei Civice, vorbeste, intr-un interviu acordat.

Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de cele 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata ieri dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru combinatul Oltchim, a declarat aseara, la un post de televiziune, primul ministru, Victor Ponta, informeaza sursele de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )