Libnet.ro
UNICEF

11:30

Directoarea de la gradinita-groazei din Cotroceni afla joi daca va fi arestata. Ea a innoptat in Arestul Central al Politiei

Adevărul Adevărul,
Directoarea de la gradinita-groazei din Cotroceni afla joi daca va fi arestata. Ea a innoptat in Arestul Central al Politiei

Ioana Neagu, directoarea gradinitei-fanoma Flipper Garden din Capitala, va fi dusa joi in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 5 cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Aceasta este acuzata de rele tratamente aplicate minorului. continuă pe Adevărul

Gradinita groazei din Capitala a fost inchisa

Gradinita groazei din Cotroceni a fost inchisa, dupa ce noi cazuri socante au iesit la iveala de acolo. Sunt deja sase parinti care s-au plans ca cei mici au fost loviti, bruscati sau.

Lia Olguta Vasilescu afla joi daca va fi sau nu arestata preventiv pentru luare de mita si spalare de bani

Lia Olguta Vasilescu afla joi daca va fi sau nu arestata preventiv in dosarul in care procurorii anticoruptie o acuza de luare de mita si spalare de bani. Primarului Municipiului Craiova si-a petrecut noaptea in Arestul Central dupa ce a fost retinuta, miercuri seara, pentru 24 de ore.

EXCLUSIV VIDEO Directoarea de la gradinita groazei a fost retinuta pentru rele tratamente aplicate minorului

La aproape o saptamana de la izbucnirea scandalului de la gradinita Flipper Garden, unde copiii erau terorizati de directoarea institutiei, anchetatorii au incatusat-o pe aceasta dupa mai multe ore de audieri. Daca va fi gasita vinovata de acuzatiile aduse, femeia risca pana la 7 ani de inchisoare.

Ministrul Educatiei, reactie neasteptata depre gradinita groazei: Nu trebuie sa vad chiar tot

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, se face ca nu stie ce se intampla la gradinita groazei din Capitala. Acesta spune ca din lipsa de timp nu a reusit sa vada nici pana acum.

UPDATE. Directoarea de la Gradinita groazei, sub control judiciar

Drectoarea gradinitei private din centrul Capitalei care a fost acuzata ca a lovit mai multi copii, este dusa, joi, la Judecatoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventiva pentru rele tratamente aplicate minorului. Magistratii au decis sa fie cercetata sub control judiciar.

Directoarea de la Gradinita groazei, dusa in fata instantei pentru arestare

Drectoarea gradinitei private din centrul Capitalei care a fost acuzata ca a lovit mai multi copii, este dusa, joi, la Judecatoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventiva pentru rele tratamente aplicate minorului.

Noi marturii cutremuratoare din gradinita groazei

Dupa ce politistii au extins ancheta in cazul gradinitei groazei din centrul Capitalei, mai multi parinti si fosti angajati au decis sa dea declaratii in acest dosar. Marturiile acestora sunt cutremuratoare si arata ca abuzurile in unitatea de invatamant care functiona ilegal erau la ordinea zilei de ani buni.

Directoarea gradinitei private din Capitala care agresa copiii, retinuta

Directoarea gradinitei private din centrul Capitalei care a fost acuzata ca a lovit mai multi copii, chiar sub obiectivele camerelor de supraveghere, a fost retinuta de Politie, urmand sa fie dusa la Judecatoria Sectorului 5 cu propunerea de arestare preventiva pentru rele tratamente aplicate minorului. Ea a fost audiata la Sectia 17 de politie, pe baza reclamatiilor facute de parinti.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul gradinitei groazei din Capitala

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile agresiuni exercitate asupra copiilor de la o gradinita particulara din Bucuresti. Tatal a doi dintre copiii abuzati la gradinita din Capitala.

Lia Olguta Vasilescu si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor. Primarul Craiovei afla azi daca va fi arestat

Lia Olguta Vasilescu si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor, iar joi merge in fata instantei, pentru a afla daca va fi arestata preventiv. Procurorii DNA sustin ca edilul Craiovei ar fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )